{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Nädala alguses on Kuu Kalade märgis. Sul on ilmselt suured soovid ja plaanid aga sa ei ole kindel, kas sul õnnestub kõi...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kalade märgis. Sul on ilmselt suured soovid ja plaanid aga sa ei ole kindel, kas sul õnnestub kõik ellu viia. Kuu on Jäära märgis nädala keskel, aidates sul keskenduda ühele eesmärgile korraga. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril, soovitades sul mitte korrata minevikus tehtud vigu. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis, viies kõik su mured ära. 


Armastus

Paaridele : Veenuse halb aspekt võib põhjustada probleeme sinu ja su kaaslase vahel. Paljusid ootab ees omavaheliste arvete klaarimine ning suude puhtaks rääkimine. Ka sugulaste tõttu võivad teil probleeme tekkida. Võib ka juhtuda, et ühel teist on teisele palju etteheiteid teha.

Vallalised : ära usu kõike, mida välismaalased sulle räägivad ja ära hakka suuremaid tulevikuplaane nendega tegema, sest suhe välismaalastega ei tõota praegusel hetkel midagi head kaasa tuua. 


Töö

Sa peaksid paremini hindama oma oskusi ja teadmisi. Vii alustatu alati lõpuni. Praegune periood on hea ka selleks, et minna edasi õppima.

 


Tervis

Stress kimbutab sind praegusel perioodil rohkem ja kui sa midagi ette ei võta, hakkab see su tervisele. Katsu sellepärast jääda igas olukorras rahulikuks ning mõtle rõõmsaid mõtteid. Leia aega ka spordiga tegelemiseks, see aitab luua korda mõtetes ning parandab tervist.

 

Raha

Sellel nädalal on sul parem rahaõnn, kui eelmistel nädalatel. 

Kommentaare ei ole