{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu on Kalades nädala alguses, selle tõttu on sul raskem otsuseid langetada. Võib ka juhtuda, et sa muudad viimasel het...


 

 

 Kuu on Kalades nädala alguses, selle tõttu on sul raskem otsuseid langetada. Võib ka juhtuda, et sa muudad viimasel hetkel plaane. Kuu on Jäära märgis nädala keskel, aidates sul oma mugavustsoonist välja tulla. Päike siseneb Kaljukitse märki 22. detsembril. Sinu sünnipäevani on jäänud pool aastat. Mida sa selle ajaga ära tahad teha? Millised on sinu uue aasta plaanid? 


Armastus

Paaridele : Tänu planeetidele läheb sellel nädalal kõik hästi ja su paarisuhe peaks olema üldjoontes üsna harmooniline. Ära ainult jäta oma kallimat liiga palju unarusse, ole tema vastu hea ja tee talle ilus kingitus jõuludeks. 

Vallalised: ära kaota oma rõõmsat tuju, kui kõik ei lähe sinu soovide kohaselt. Kui armastus ei tulnud sinu ellu sellel aastal, siis järgmine aasta toob sulle palju häid võimalusi. 


Töö

Planeedid ise aitavad sind ja selle tõttu peaks hea edu saatma sind su ettevõtmistes. Ole ise ainult ambitsioonikam ja ära lepi keskpärasusega.

 


Tervis

Isegi, kui sul aega praegusel perioodil palju käes ei ole, katsu ikka igal vabal hetkel natuke puhata. Ja ära unusta panna kirja ja võtta vastu uue aasta lubadusi, mis aitavad sul oma tervist paremaks muuta. Kindlasti tuleks neist ka järgmisel aastal kinni pidada, sest tühjad lubadused ei ole midagi väärt.


Raha

Merkuur toetab sind ja su rahaasju. Ja tänu sellele võid sa iga päev saada väga häid uudiseid seoses rahaga. Kõik võib juhtuda, sa võid võita lotoga või saada suurema päranduse. Rahalaev on sinu poole teel.

Kommentaare ei ole