{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / Kira auf der Heide   Armastus ...

 

foto : unsplash / Kira auf der Heide

 

Armastus

Uuel aastal hakkavad puhuma uued tuuled sinu elus. Su võib tekkida tunne nagu saaksid sa lõpuks ometi üle pika aja taas vabalt hingata ja elada nii nagu sina seda tahad. Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa tunda mingil hetkel, et üks oluline etapp on nüüd seljataga. Ilmselt tahad sa ka rohkem rääkida ja jagada oma kaaslasega oma tundeid ilma, et sa peaksid igal sammul mõtlema, mida ta sellest arvab. Sa tahad teda ainult usaldada täiel määral ja muuta oma suhet paremaks. Kohe veebruarist saadik peaksid muutused hakkama aset leidma, tuues sulle sellega suurt rahulolu. Sest ilma, et sa üritaksid teist inimest muuta, jõuab talle endale ilmselt see kohale ühel või teisel moel. 

 

 

Juulist alates hakkab Veenus tegutsema sinu armastuse sektoris, tänu sellele on sind ees ootamas kuum suvi, täis kirge ja romantikat. Kui sa oled vallaline, oled sa tõenäoliselt liiga hõivatud oma tööasjadega, sul ei jää palju aega muuga tegelemiseks. Ilmset oled sa ise ka märganud ainult, et saatusel on alati oma sõna sekka öelda. Mõnikord sekkub ta isegi asjadesse, mis temasse ei puutu, tuues su ellu armastust hetkel, mil sa seda kõige vähem ootad. Aprillikuus võib üks Õhumärgi all sündinud inimene tulla su ellu ilma, et sa oleksid midagi palunud. Tegemist võib olla mõne salapärase tundmatuga, kes on sündinud Veevalaja, Kaaude või kõige suurema tõenäosusega - Kaksikute tähtkujus.  Ta on müstiline, kättesaamatu, võluv ja meeldiv samaaegselt, kord sinu vastu hea ja hooliv, siis eemalehoidev ning külm ja jahe. Koos temaga on sind ees ootamas ootamatusi täis imeline ja kirglik suvi. Septembris on sul juba millest ilus armastusromaan kirjutada. 

 

 


Töö

Uus aasta võtab su õlgadelt koorma, mida sa oled nii kaua vapralt kandnud ja mis muutus viimasel ajal tõeliselt raskeks juba. Uuel aastal tahad sa nautida elu ja võtta asju rahulikumalt. Tänu sellele sisemisele hingerahule tõmbad sa head õnne oma ellu. Mitmed head võimalused on tekkimad järgmise aasta jooksul. Su tööasjad peaksid hakkama liikuma paremas suunas juba veebruarikuust saadik. Just sellel perioodil tehakse sulle üks väga hea pakkumine, millest sa oled ammu unistanud. Sellel ajal peaksid sa samuti mõistma, et ligi seitse aastat oled sa teinud midagi, mis ei ole sulle tegelikult õieti kunagi sobinud. See arusaamine aga teeb sulle rohkem head, kui halba, sest see avab sulle uusi uksi ning toob kaasa uusi võimalusi. Uus seitsme aastane tsükkel on sinu elus algamas. 


Lähedased

Sa tahad uuel aastal pidutseda, väljas käia, suhelda teistega, kohtuda uute inimestega, laiendada sõpraderingi, kolida, vahetada naabreid, teha midagi uut ja avastada uusi kultuure ning laiendada silmaringi. Uuel aastal peaks su elus olema rohkem suhtlemist. Lase Merkuuri positiivsel energial endale teed juhatada. 

 

 


Uue aasta lubadus

Võta aega iseendale. Pea seda meeles ja korda endale igal vabal hetkel, et sa oled seda väärt. Enne, kui sa mõtled selle peale, mida teised tahavad - sinu lähedased, kaaslane, vanemad, lapsed, ülemus - mõtle kõigepealt sellepeale, mida sina tahad ise? See on üheks sinu uue aasta õnne ja hingerahu võtmeks. 


Õnne toov talisman

Täitesulepea. Planeedid soovitavad sul kirjutada järgmisel aastal. Kirjutada üles kõik need aarded, mis su peast läbi käivad. Kirjuta üles kõik oma mälestused lapsepõlvest, minevikulood, muinasjutt, mille sa mõne oma sugulase lapsele jutustasid, soovide nimekiri, kahetsuste nimekiri.... Kõik see, mida sa ei tohiks unustada.

Kommentaare ei ole