{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, soovitades sul natukene aega maha võtta enne suuri pühi ja puhata. Kuu ja Jupiteri...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Kalade märgis, soovitades sul natukene aega maha võtta enne suuri pühi ja puhata. Kuu ja Jupiteri harmooniline aspekt laseb aimata, et uuel aastal mitmed sinu soovid täituvad. Päike on sisenemas Kaljukitse märki 22. detsembril. Nädalavahetusel on Kuu Kaksikute märgis. 


Armastus

Paaridele : sa oled hakanud rohkem oma suhte tuleviku üle järele mõtlema ega tea hetkel, mida sa õieti ise tahad ja kas sa oled langetanud õige valiku. Sa ei ole kindel, kas sa oled õnnelik ja sul on tunne nagu peaksid sa mingit mängu mängima selleks, et teistel hea oleks. Katsu rääkida sellest ja võib-olla leiate te mingi ühise lahenduse, mis aitaks olukorda parandada.

Vallalised : sa oled muutunud palju nõudlikumaks ega lepi enam sellega, mis on liiga keskpärane. Ja selle tõttu lõppevad paljud su kohtumised katastroofiliselt. Katsu midagi muuta enne kui on liiga hilja.

 

Töö

Tänu Jupiterile läheb sellel nädalal kõik hästi. Sa leiad lahenduse kõikidele probleemidele ning su tööd tunnustatakse vääriliselt. 

 

 

Tervis

Planeet Pluuto soovitab sul hoida sellel nädalal rohkem oma südant. Selle jaoks pole midagi paremat, kui rohkem liikuda ja süüa mõistlikkuse piiridest ehkki jõulude ajal on sellest soovitusest ilmselt raske kinni pidada. Enne ja pärast piduroogade söömist võiksid sa näiteks teha suure jalutuskäigu, see parandab seedimist. 

 

Raha

Vaadates planeetide seisu tundub, et sa võid hakata suuremaid plaane tegema, sest sinu elus on algamas väga hea periood. Sa leiad häid võimalusi, mille abil oma majanduslikku seisu parandada juba lähitulevikus.

Kommentaare ei ole