{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : põhjus, miks Merkuuri retrograad algab just õigel ajal sellel aastal

  foto : unsplash / Aaron Burden    Merkuuri kurikuulus ret...

 

foto : unsplash / Aaron Burden

 

 Merkuuri kurikuulus retrograad on kohe algamas. Seekord aga võib meil sellest palju kasu olla. 

16. detsembrist kuni 2. jaanuarini on Merkuur retrograadis. See astroloogiline nähtus lisab natuke vürtsi sellesse kuusse, kuna Merkuuri retrograadi saadab halb kuulsus. Tavaliselt põhjustab Merkuuri retrograadne liikumine suuremat stressi ja pingeid, igasuguseid olmeprobleeme, rääkimata suhteprobleemidest, võib tuua kaasa kahtlusi ning eksistentsiaalseid arutelusid. 

 

 

Merkuur on retrograadis kolma korda aastas ja keskmiselt kolme nädala jooksul. Just sellel ajal võivad mitmed olulised asjad ära ununeda, tähtsad dokumendid ära kaduda, mõned viivitused ja takistused tekkida ja see pole vee kõik. Merkuuri retrograadi ajal on parem hoida oma keelt hammaste taga, selle asemel, et öelda midagi, mis võib kasu asemel kahju teha ning samuti tuleb valmis olla kõikvõimalikeks probleemideks transpordivahenditega. Seega võib Merkuuri retrograad kaasa tuua palju suhteprobleeme ja halbu üllatusi. Peaks see kõik meid nüüd aga muretsema panema? Kindlasti mitte. 

Sest tegelikult võib Merkuuri retrograad tuua ka palju kasu. Eriti selle aasta lõpus, kui retrograad algab just õigel ajal. 


Merkuuri retrograadi ei maksa karta

Retrograadiga kaasneb küll palju takistusi ja viivitusi ning omavahelisi arusaamatusi ning möödarääkimisi. Väga tihti räägitakse kõikidest probleemidest, mida Merkuuri retrograad põhjustab. Tegelikult on retrograadi aeg hea ka selleks, et heita pilk tagasi oma elus, vaadata, kui pika tee sa oled maha käinud ja seejärel kaaluda, kas sa peaksid muutma suunda, et midagi muuta oma elus paremaks. Seega tuleks seda võtta, kui head võimalust, et näha oma elu läbi teise pilgu. 

 

 


Miks Merkuuri retrograad sellel aastal algab nii õigel ajal? 

Septembrikuust alates on päevad läinud nii ruttu, et puhkamiseks pole jäänud palju aega. Kui Päike oli Kaalude märgis, tuli leida tasakaal oma elus. Skorpionite aeg pani meid aga oma hirmude ja kartustega tõtt vaatama. Nüüd, kus Päike on Amburi märgis, tundub, et aeg ainult lendab. Kõik see pole küll iseenesest halb ent üsna kurnav ja väsitav. Merkuuri retrograad algab just sellel hetkel, kui me hakkame tegema selle aasta kokkuvõtet ja seadma endale uue aasta eesmärke. Mida sa tahaksid järgmisel aastal ära teha? Kuhu sa tahaksid reisida? Kellega sa tahaksid kokku saada? Milliseid sõpru sa tahaksid enda ümber näha? Mida sa tahaksid osta? Millised plaanid sa tahaksid ellu viia? Millistest halbadest harjumustest sa tahaksid vabaneda? Millised suhted sa tahaksid ära lõpetada? Merkuuri retrograad aitab valgust tuua just nendesse punktidesse, mis nõuavad parandamist. Merkuuri retrograad sunnib meid tempot maha võtma ja mõtlema oma elu üle järele. Tänu Merkuuri energiale muutuvad paljud asjad selgemaks.

Kommentaare ei ole