{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Head vana aasta õhtut!    Kui kõik ei lähegi nii nagu sina seda sooviksid, tuleb sul täna mõtelda praktilisemalt j...


 

 

Head vana aasta õhtut!

 

 Kui kõik ei lähegi nii nagu sina seda sooviksid, tuleb sul täna mõtelda praktilisemalt ja leida lahendusi oma probleemidele. Vähemalt sellise soovituse annab sulle Kuu Neitsi märgis. Head ideed tulevad sulle täna iseenesest. Lahendused probleemidele on sul juba olemas, katsu lihtsalt aega maha võtta ja keskenduda ühele asjale korraga. Tundub, et täna ei ole sa kõige paremas meeleolus, sest üks materiaalset laadi probleem teeb sind rahutuks. Pea aga meeles, et täpselt südaööl moodustavad Kuu ja Jupiter väga hea aspekti, nii mõnedki sellel hetkel tehtud soovid võivad uuel aastal täituda. Ilmselt pole vaja sinult küsida, kas sul on tänaseks õhtuks plaanid tehtud, sest sa ei muretse kunagi sellepärast ja ootad viimase hetkeni oma plaanide tegemisega.  Vana aasta õhtut veedad sa nii nagu sina seda tahad ja kellega sa tahad. 




Armastus

Võib-olla tundub sulle, et su elus on hetkel keeruline periood käimas. Et su elu on muutumas ja koos sellega ka muutuvad su suhted. Sina oled muutunud viimaste aastate jooksul, su soovid ja ootused on samuti muutunud ega ole enam samad. Sa tahad ise kõigepealt selgusele jõuda, mida sa soovid ja mida sa vajad selleks, et õnnelik olla. See aitaks sul oma elus prioriteete paika panna ja keskenduda rohkem nendele, kes sind tõesti vajavad. Ja keda sina vajad selleks, et õnnelikuks saada. 


Töö

Sa ei tunne end täna hästi ilmselt töö juures. Mõned isiklikku laadi probleemid võivad sind rahutuks teha ega lase sul keskenduda oma töö tegemisele. Katsu ennast koguda selleks, et suuremaid probleeme ära hoida. 


Tervis

Päike mõjutab sinu tervise sektorit ja selle tõttu ei ole sul midagi tõsist vaja karda. Sa peaksid olema heas tujus ja elujõudu täis. 

 

 


Pere

Ära otsi endale probleeme juurde ja ära kujuta endale liiga palju ette. Muretsemine ei vii sind kuhugi. 


Raha

Ära kuluta liiga palju, katsu oma kulutusi paremini kontrollida.

 

Õnnenumber : 416


Väike nõuanne: ilusat vana aasta lõppu!



Kommentaare ei ole