{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse 2024. aasta horoskoop

  foto : unsplash / olga safronova   Armastus ...

 

foto : unsplash / olga safronova

 

Armastus

Ega sa ei ole olnud viimasel ajal liiga arukas ja mõistlik? Armastuse planeet Veenus ja segaduste tekitaja Uraan üritavad järgmisel aastal tuua su ellu natukenegi kerglust ja lõbu. Nad katsuvad sind vabastada su vanadest harjumustest ja aitavad sul avastada uusi silmapiire, muutes sind palju enesekindlamaks. Kui sa peaksid olema vallaline, tunned sa juba veebruarikuust saadik, et asjad hakkavad iseenesest sinu elus laabuma ja uute inimestega kohtumine ei tekitagi sinus enam nii palju segadust, kui varem. 

 

 

Tänu sellele suudad sa paremini end väljendada. Sa võid isegi teha asju, mille peale sa varem iialgi poleks tulnud. Sa oled valmis järgmisel aasta laskma uusi inimesi oma ellu. Tänu sellele peaksid järgmisel aastal mitmed uued kohtumised aset leidma. Ãœks neist, mis peaks aset leidma maikuus, peaks muutma kogu sinu elu. Tõenäoliselt on tegemist ühe inimesega, kes on sündinud Sõnni, Kaljukitse või Neitsi tähtkujus ning kes ilma kelleta sa oma elu edaspidi ettegi ei kujuta. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, kasutad sa ilmselt oma kujutlusvõimet ja fantaasiat ära, et muuta suhet huvitavamaks ja vabaneda rutiinist ning üksluisusest. Sa tahad natuke rohkem spontaansust ning oled valmis üllatama oma kaaslast. Oktoobris alles jõuab Saturn tagasi sinu suhete sektorisse ja selle tõttu muutud sa jälle selliseks nagu enne ning hakkad oma harjumuspärast elu elama. 


Töö

Järgmisel aastal oled sa tõeliselt muljetavaldav ja äratad nii mõneski imetlust. Kõik sinu töökaaslased - ka need, kes tunnevad sind ainult nimepidi - kinnitavad uuel aastal, et sa oled kõikidest parim. Sa suudad tõestada kogu maailmale, milleks sa võimeline oled. Lõpuks ometi hakkab sinu töö vilja kandma. Juunikuus õnnitletakse sind tehtud töö eest ja sind on ees ootamas vääriline tasu. 

 

 


Lähedased

Sinu vaikne ja tõsine planeet Saturn jätab su järgmisel aastal rahule, tulles tagasi alles oktoobris. Selle tõttu peaksid sa terve aasta jooksul olema lõbusam ja rahulikum. Sa tahad avastada uusi silmapiire, suhelda erinevate inimestega ning suudad üllatada kõiki oma lähedasi, kes leiavad, et sa oled palju muutunud. 


Uue aasta lubadus

Ära ole nii veendunud, et ainult sinul on õigus. Võib-olla peitubki kõige suurem tarkus selles, et aeg-ajalt tuleb kuulata ka teisi ja muuta oma vaatenurka. Mitte alati aga mõnikord võib sellest kasu olla., sest maailm meie ümber muutub kogu aeg ja meie peame muutuma koos maailmaga. 


Õnne toov talisman

Metronoom. Mis sümboliseerib sinu südame tukseid ja mõtete rütmi. Ja tuletab sulle meelde, kui väärtuslik ja habras on käesolev hetk.


2024. aasta horoskoop

Kommentaare ei ole