{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäära 2024. aasta horoskoop

  foto : pixabay / Ylanite   Armastus Planeed...

 

foto : pixabay / Ylanite

 

Armastus

Planeedid ei ole sinu vastu olnud kõige paremad viimasel ajal ja viimane aasta jättis ilmselt sulle paar valusat südamehaava. Sinu õnneks saab see kõik nüüd minevikku ja uus peatükk on sinu elus algamas. Hea õnne planeet Jupiter palub su veel natukene ainult pingutada ja vaeva näha kuni talve lõpuni, siis peaksid kõik asjad hakkama iseenesest taas laabuma ning kõik probleemid kaovad koos sellega. Kui sa oled juba kellegagi koos, pead sa endale ükskord selgeks tegema, et sa ei saa mitte kedagi muuta, see ei ole lihtsalt võimalik. Küll aga saad sa muuta iseennast vähehaaval ja pisitasa hea tahtmise korral ning tänu sellele võid sa päästa seda, mida päästa on ja parandada oma suhet märkimisväärselt. 

 

 

Märtsi lõpus aitab Merkuur sinul ja su kaaslasel teineteisest paremini aru saada, muutes su suhet tugevamaks. Te leiate taas ühise keele ja olete samal lainel. Ilusad hetked on teid ees ootamas.  Kui sa oled  aga vallaline, siis pead ka sina midagi enda juures muutma, ainult nii saad sa seda, mida sa otsid ja vajad. Planeedid soovitavad sul veeta rohkem aega üksi ja teha iseendaga rahu. Nii võid sa rahulikuma südamega edasi minna. Pea meeles ka seda, et armastuses ei tohi olla survet, pinget, eesmärkide täitmist ega surnud punkti. Augustikuu alguses noorkuu ajal on algamas väga hea periood sinu elus, mis peaks sulle palju õnne tooma. Veenus aitab sul näha elu läbi roosade prillide ja nautida head seltskonda. 

 

 


Töö

Su ei ole harjumust jaanalindu mängida ega peitma ennast valede vabanduste taha, sest sa oled esimene kõikide sodiaagimärkide seas ja sellepärast töökas, ettevõtlik ja alati võitlusvalmis. Sinu planeet Marss annab sulle järgmisel aastal jõudu ja energiat, mida sa vajad, et viia oma plaanid ellu. Ka uuel aastal viib su ettevõtlik vaim sind edasi, aidates sind kõikidest raskustest välja ning muuta seda, mida muuta on vaja. Selle asemel, et ennast ära kurnata lõplikult, katsu jätta osa tööd ka teiste teha ja leida endale kindlaid abilisi, keda sa usaldada võid, nii jäävad alles su närvid ja tervis paraneb. Au ja kuulsust saad sa aga nii ainult juurde.


Lähedased

Järgmisel aastal võid sa kindel olla oma lähedaste ja sõprade toetusele ning headele nõuannetele. Üks inimene nende seast aitab sul näha asju läbi selgema pilgu. Ta teeb seda kaudselt, näidates eeskuju enda pealt ning aidates sul õigeid valikuid langetada ilma, et ta ise sellest teadlik oleks. Selleks inimeseks võib väga hästi olla sinu ema või siis mõni avaliku elu tegelane, keda sa imetled ja kellest sa lugu pead. Kui su elus peaks olema mingi probleem, mõtle selle peale : "Mida see inimene teeks minu asemel? ". See harjutus aitab sul õigeid otsuseid langetada või reageerida erinevates olukordades paremini. 

 

 


Uue aasta lubadus

Võta tempot maha, lase teistel ennast aidata ja jäta osa tööd teiste teha ning hinga rahulikult sisse. Planeedid ei sunni sind mitte millekski sellel aastal, ent soovitavad sul võtta asju rahulikumalt. Sa elad kogu aeg suure pinge all ja sa oled ainult ise selles süüdi. Ent sa ei ole rauast ja vajad puhkust. 


Õnne toov talisman

Siidist padjapüür. See on tähtis, et su padjapüür oleks siidist ja mitte mingist muust materjalist, sest see on sümboolse tähendusega. See on sinu kingitus iseendale, väike luksus, mida sa võid endale lubada ning mis aitab puhata sinu hingel, kehal ja vaimul.

Kommentaare ei ole