{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem?

foto : unsplash / Angelina      Kõik need, kes on sündinud ...

foto : unsplash / Angelina

 

 

 Kõik need, kes on sündinud Kaksikute tähtkujus ja kes õnnetute asjaolude tõttu on kahel viimasel nädalal olnud nende nimekirjas, kelle jaoks planeetide seis kõige parem ei olnud, võivad nüüd maha rahuneda, sest seekord ei tule juttu neist. Ka need, kellele järgmine nädal head õnne toob (seda saab lähemalt lugeda siit), võivad rahulikumalt hingata. Ent osade tähemärkide esindajaid on ees ootamas natuke keerulisem nädal. Midagi hirmsat ei maksa karta ja muretsemiseks ei ole põhjust. 


Milliste tähemärkide esindajate jaoks võib järgmine nädal tulla natuke keerulisem? 

 

 

 

JÄÄR

Isegi Jäära käes ei õnnestu kõik alati ja iga kord. Jäära on ees ootamas õppetund, mille elu talle annab. Planeedid ei muuda ta elu sugugi kergemaks järgmisel nädalal. Ometi algab see nädal üsna hästi. Päike ja Marss moodustavad tugeva liidu Amburi märgis, saates Jäärale head energiat. Ent tulemärgi energiast üksi ei piisa sellel korral ja sellepärast peab Jäär olema järgmisel nädalal ettevaatlikum. Ettevaatlikum juba sellepärast, et suhete planeet Merkuur on pingelises ja vastuolulises aspektis Jäära märgiga.

Merkuur pakkis oma kotid kokku ning lahkus rõõmsa ja optimistliku Amburi märgist, et siseneda tõsise ja tööka Kaljukitse märki. Jäärale pole see aga sugugi meele järgi. Merkuur Kaljukitses tähendab seda, et Jäär peab õppima oma keelt hammaste taga hoidma ning mõtlema enne, kui ta midagi ütleb. Ta peab taltsutama oma keevalist loomust, rahunema maha ja lõpetama pisiasjade pärast ärritumise. Ja mis kõige tähtsam, ta peab hoidma oma suhteid teiste tähemärkidega. See, mis peaks Jäärale aga meeldima, on Merkuuri retrograad, mis algab 12. detsembril, tekitades suurt segadust terves kõikide sodiaagimärkide seas. Vähemalt leiab Jäär nii põhjust, et nii iseenda, kui teiste juhtumiste üle naerda. See aga pole veel piisav põhjus, miks rikkuda ära teiste meelolu töö juures. 

 

 


NEITSI

Järgmine nädal tundub Neitsi jaoks väga pikk. Nii pikk, et ta ei suuda nädala lõppu ära oodata. Terve nädala tuleb tal tegemist teha igasuguste probleemide ja takistustega, tal võib tekkida tunne kohati, et ta võitleb tuuleveskitega. Kõikide nende probleemide taga on aga Saturn. Saturn mängib hetkel kohtunikku Kalade märgis, sodiaagi teises otsas, jäädes Neitsi märgiga opositsiooni. Saturn väsitab ja kurnab hetkel Neitsit ja selle tõttu peab Neitsi tahes-tahtmata aega maha võtma ja kiirust vähendama. 

Kogu selle loo moraal järgmisel nädalal on järgmine : Neitsi peab õppima maha rahunema ja võtma asju rahulikumalt. Kui ta tormidest hoolimata tahab täiel purjel edasi sõita, võib ta laev viga saada. Sellepärast peab ta ootama, kuni torm möödub ja koguma seni jõudu. Tähtis on, et ta keskenduks ühele asjale korraga. See sobib hästi, sest Merkuur Kaljukitses aitab tal prioriteete paika panna.


Kommentaare ei ole