{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile õnne järgmisel nädalal?

foto : unsplash / Carlos      Planeetide seis muutub kogu a...

foto : unsplash / Carlos

 

 

 Planeetide seis muutub kogu aeg. Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne? 

 

JÄÄR - teisipäev, 5. detsember

Teisipäeval on taevas Kuu-Päikese-Marsi konjunktsioon, mis toob head õnne kõikidele Jääradele. Teisipäevane päev peaks Jäära talveunest üles äratama. Kõikide märkide järgi toob see päev talle mitmeid häid võimalusi kaasa. 

 

SÕNN - teisipäev, 5. detsember

Teisipäev toob Sõnnidele ühel või teisel moel õnne kaasa. Kuu ja Jupiter liidavad oma jõud Veenusega Skorpioni märgis ja Merkuuriga Kaljukitses. Tänu sellele on teisipäeval Sõnnide jaoks vähemalt üks hea uudis varuks. 


KAKSIKUD - neljapäev, 7. detsember

Veenus on küll lahkunud Kaalude märgist (Õhumärk), et liikuda edasi Skorpionisse, ent neljapäevane päev aitab Kaksikute tuju parandada, tuues talle head õnne kaasa. Kuu ja Marss hoolitsevad sellel päeval Kaksikute eest. Tänu sellisele toetusele võivad Kaksikutel sellel päeval mitmed head ideed tulla. 

 

 


VÄHK - laupäev, 9. detsember

Laupäevane päev peaks kõikide märkide järgi tulema Vähi jaoks täis häid üllatusi ning uudiseid. Kuu, mis valitseb Vähi märki ja Veenus liidavad oma jõud Skorpioni märgis esimest korda peale seda suve. See aga toob Vähile kindlasti head õnne. Nii mitmedki soovid võivad sel päeval täituda otsekui läbi ime. 

 

LÕVI - neljapäev, 7. detsember

Talv ei ole just Lõvile kõige südamelähedasem aga vähemalt detsembrikuus aitavad planeedid tal tuju üleval hoida. Eriti selle nädala neljapäeval. Marss, Päike ja Kuu moodustavad ilusa liidu, muutes Lõvi veelgi enesekindlamaks ja ambitsioonikamaks. Tänu sellele on Lõvi neljapäeval valmis suurteks tegudeks. 

 

NEITSI - teisipäev, 5. detsember

Kuu on Neitsi märgis teisipäeval, tuues talle sellega head õnne kaasa. Jupiter, Uraan, Merkuur ja isegi Veenus toetavad sellel päeval Neitsit kõikides ettevõtmistes.


KAALUD - neljapäev, 7. detsember

Veenus lahkus sellel nädalal Kaalude märgist, et siseneda Skorpioni märki aga õnneks ei ole see Kaalude jaoks suur löök. Neljapäeval on Kuu Kaalude märgis, tuues kaasa head õnne armastuses.


SKORPION - teisipäev, 5. detsember

Veenus siseneb sel päeval Skorpioni märki, tänu sellele algab Skorpionite elus väga hea periood. Veenus on armastuse, raha ja rõõmu planeet, mis teisipäeval moodustab ilusa nurkseisu hea õnne planeedi Jupiteriga. 

 

 

 


AMBUR - neljapäev, 7. detsember

Mitmed planeedid liidavad oma jõud neljapäeval, et Ambur saaks kõiki oma plaane ellu viia sellel päeval. Nii mõnigi Amburi unistus võib sellel päeval täituda. 


KALJUKITS - kolmapäev, 6. detsember

Kuu, Pluuto ja Uraani konjunktsioon toob kõikidele Kaljukitsedele head õnne kaasa. Mitte miski ei peata teda sellel päeval. 


VEEVALAJA - teisipäev, 5. detsember

Veevalajal on teisipäeval kõik võimalused avatud. Uraan (Veevalaja planeet) moodustab hea aspekti kõikide planeetidega. Tänu sellele peaks teisipäev tooma Veevalajale mitu head uudist. 


KALAD - pühapäev, 10. detsember

Pühapäeval toetavad planeedid Kalade esindajaid kõikides ettevõtmistes, aidates neil oma plaane elu viia. Kuu on sellel päeval Skorpioni märgis, tuues Kaladele head õnne kaasa.



Kommentaare ei ole