{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

     Head vana aasta lõppu! Tänane päev peaks sulle tooma nii õnne, kui rõõmu. Kuu on Neitsi märgis. Kuidas ka ei ole, üksi...


 

 

 Head vana aasta lõppu!

Tänane päev peaks sulle tooma nii õnne, kui rõõmu. Kuu on Neitsi märgis. Kuidas ka ei ole, üksi koju igavlema sa küll ei jää. Sul on juba välja vaadatud, milline on praegune kõige kuumem koht, kuhu minna vana aastat ära saatma. Sa oled juba välja valinud, mida sa täna õhtul selga paned ja ootad ainult seda hetke, mil sa saad Å¡ampuseklaase kokku lüüa.   




Armastus

Kui kõikide oma sõprade seas oled sina ainuke, kes on veel vallaline, võib see sind tõsiselt häirida. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis võid sa olla veelgi nõudlikum oma kaaslase vastu. Ära unusta siiski olla mõistvam ja hoolivam seejuures. 

 

Töö

Tõenäoliselt ei ole sa täna mitte millegagi rahul. Sa arvad, et kõik võlgnevad sulle midagi. Sa ainult kaebad ja hädaldad käies ühe juurest teise juurde. 

 

Tervis

Katsu hoolitseda rohkem oma tervise eest ja ära kurna oma organismi liigse söömise ja joomisega ära. Isegi, kui täna on põhjust pidutsemiseks, siis katsu jääda siiski mõistlikuks. 

 

 

Pere

Tõenäoliselt tunned sa end nii hästi oma perega koos olles, et sul võib raskusi olla muude plaanide tegemisega.

 

Raha

Kui sa tahad, et järgmisel aastal su olukord paraneks, peaksid sa tegema mõned korrektuurid selles, kuidas sa oma rahaasju organiseerid.

 

Õnnenumber : 312

 

Väike nõuanne: ole hea iseenda ja teiste vastu


Kommentaare ei ole