{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Veenuse ja Neptuuni tõttu pole õhkkond üldse sama, kui eile. Kuu Vähi märgis moodustab samuti hea aspekti, tänu sellele...


 

 

 Veenuse ja Neptuuni tõttu pole õhkkond üldse sama, kui eile. Kuu Vähi märgis moodustab samuti hea aspekti, tänu sellele on sind ees ootamas väga hea päev. Sa mõtled küll nende peale, keda enam ei ole aga katsud jääda rõõmsaks. Ilmselt tulevad sulle rohkem meelde ilusad ja meeldejäävad sündmused. Päike on Skorpioni märgis.


Armastus

Planeetide seis on hea, kõik probleemid peaksid kaduma. Omavaheline suhe peaks muutuma paremaks ja vallalisi võib ees oodata üks ilus kohtumine. Ainult Kuu praeguse aspekti tõttu võid sa olla tavalisest nõudlikum.

 

Raha

Saturni mõju ei ole sinu raha sektoris just kõige parem. Kui sa aga organiseerid oma rahaasju paremini ja näitad, et sa oskad mõistlikult oma rahaga ümber käia, läheb kõik hästi. 

 

 

 

Tervis

Üldiselt peaks su tervis olema hea, isegi väga hea. Ainult ära unusta, et aeg-ajalt tuleb ka puhata. Kõikide su terviseprobleemide taga, mis sind viimasel ajal on kimbutanud, on su närvid, mis muudavad organismi nõrgemaks. Seega hoolitse rohkem iseenda eest.

 

Töö

Täna saad sa häid tulemusi, planeedid kaitsevad ja toetavad sind. 

 

Väike nõuanne: kuula rohkem iseennast


Kommentaare ei ole