{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

    Armastus ja kohtumised Hea oleks, kui sa aasta viimasel kuul oleksid järeleandlikum ja hoolivam oma kaaslase vastu ega ...

 


 

Armastus ja kohtumised

Hea oleks, kui sa aasta viimasel kuul oleksid järeleandlikum ja hoolivam oma kaaslase vastu ega teeks midagi, mida sul hiljem tuleks kahetseda. Mõned probleemid võivad tekkida sinu ja su kaaslase vahel, ilmselt on teil raske leida sellel kuul ühist keelt ja selle tõttu võib kodune õhkkond olla pingelisem. Ära mine sellepärast veel mujale vaheldust otsima vaid katsu paremini hoolitseda oma suhte eest. Kui sa oled aga vallaline, siis pead sa ilmselt veel natuke ootama, sest detsembrikuu su lootusi ilmselt ei täida. 


Töö

Sind vaevab ilmselt tõeline motivatsioonipuudus detsembris. Midagi märkimisväärset ei tohiks juhtuda ehkki sina ise igatsed uute väljakutsete järele, et panna oma võimeid ja oskusi proovile. Sul võib tekkida tunne, et sa mandud seal, kus sa praegu oled. Sul on keskendumisraskused ja selle tõttu võid sa unustada nii mõnedki asjad tegemata. Mis puutub rahaasjadesse, siis oleks hea, kui sa oleksid ettevaatlikum.

 

 


Tervis

Väiksemad terviseprobleemid võivad sind kimbutada detsembrikuu jooksul. Mitte midagi tõsist õnneks aga selle tõttu võid sa tunda suuremat väsimust ja kurnatust. Kõik see viib ka tuju ära. Katsu ennast kokku võtta, kuula rohkem oma keha, hoolitse oma tervise eest ja kõik saab korda.


Pere ja sõbrad

Sa oled helde ja tähelepanelik oma lähedaste vastu, valmis kuulama ära ka kõige vanemaid sugulasi. Sa leiad aega ka selleks, et olla koos sõpradega. Aasta lõpp peaks tulema meeleolukas. 

Kommentaare ei ole