{ads}

HIDE

Viimased

latest

Põhjus, miks mees ei jäta oma naist maha ega lähe oma armukese juurde

foto : unsplash / Ryan Holloway        Kui sa ei jõua ära ...

foto : unsplash / Ryan Holloway

 

 

 

 Kui sa ei jõua ära oodata seda päeva, mil su kallim lõpuks ometi otsustab sinu juurde kolida, siis ilmselt tuleb sul veel kaua oodata, sest tõenäoliselt ei tee ta seda kunagi. 


Sest ta armastab oma naist ka

See, et ta sind armastab, ei tähenda veel nagu ei armastaks ta oma naist. Seda lihtsalt ei saa omavahel võrrelda. See on täiesti erinev asi. Kodus tunneb ta ennast hästi, see on tema kodu  ja seal on tema pere. Talle meeldib ta harjumuspärane elu, mis toimib üsna hästi, mingeid suuremaid probleeme ei ole, naisega saab ka hästi läbi, nad tunnevad teineteist juba nii kaua ja on pikka aega koos elanud ja lõppude lõppuks ei häbene ta endale tunnistada, et ta hoolib oma naisest. Sinuga aga on lugu hoopis teine, sa oled selline vallatu ja kirglik, ta tunneb ennast jälle noore vallaise mehena, kui on sinuga koos. Lisaks meeldib talle see põnevus, et ta teeb midagi keelatut. Nii, et neid armastusi ei saa võrrelda, üks ei ole ka parem, kui teine aga mees vajab tavaliselt mõlemat. 

 

 

 


Tal on jalad maa peal

Mehed on üldiselt kainema mõistusega, kui naised. Ainuüksi mõte sellest, et ta peaks hakkama lahutama, paneb teda kulme kortsutama, sest ta aimab juba ette, millised tüütud asjaajamised sellega kaasnevad. Pealegi kes talle garanteeriks, et sinuga suhe üldse toimiks pikemas perspektiivis? Lõppude lõpuks on tal oma naisega ju üsna hästi ja elu on rahulik. Miks ta peaks hakkama kõike muutma ja sinuga otsast peale alustama, kui see teda ei huvita üldse? 


Ta ei taha rahalisi kaotusi

Ka see on pigem mugavuse küsimus kokkuvõttes. Minna naisest lahku ja hakata sinuga koos elama? Tere hommikust, ta pole ju aru kaotanud! Hakata jälle uut elamispinda otsima ja kõike muud, mis sellega kaasneb, lisaks lastele elatist maksma...


Ta tunneb ennast süüdi

Mees tunneks ennast süüdi, kui ta peaks oma naise nutma panema, minnes lahutusest rääkima. Sellepärast ta ei teegi midagi. Suurel määra on see sellepärast, et ta ei oska lahti lasta sellest, mis tal on, see on seotud jälle suhtega, mis tal oli oma emaga. Raske on teda muuta selles.


Seega enamik mehi ei ole lihtsalt selleks valmis. Armastus ei ole veel kõik. Naised elavad tavaliselt oma unistustes ja südamega, mehed hoiavad jalad kindlalt maa peal ega kaota mõistust nii kergesti. 


Kommentaare ei ole