{ads}

HIDE

Viimased

latest

Märgid, mis näitavad, et on aeg lahku minna

foto : pexels/ Liza Summer      Kas teie ka olete hakanud p...

foto : pexels/ Liza Summer

 

 

 Kas teie ka olete hakanud palju rohkem vaidlema viimasel ajal või ei ole teil omavahel enam millestki rääkida? Kuidas üldse teada saada, millal on aeg oma eluga edasi minna? 10 märki, mis ei peta.


Sa eelistad olla palju rohkem üksi, kui temaga koos

See on normaalne, et sa aeg-ajalt tahad olla ka üksi või sõpradega koos, kui sa aga kogu aeg tunned kergendust, kui saad üksi olla, on see halb märk. Sa jõuad meelega hiljem koju ja jääd kauemaks tööle või lähed terveks nädalavahetuseks üksi ära, et mitte temaga üksi jääda. Kui see nii on, ei maksa sul enam jaanalindu mängida, sa pead aru saama, et sa ei taha temaga enam koos olla. 


Te ei käi enam koos väljas

Aeg-ajalt on tore kahekesi aega veeta. Kui te aga juba pikemat aega väldite ühiseid väljaskäimisi ja koosolemisi, on midagi teie suhtega lahti. Kui sa palju parema meelega lähed välja ja oled koos oma sõpradega, kui temaga, on aeg sellele suhtele lõpp teha. Kui kahekesi koos olemine ei paku sulle huvi, siis milleks jätkata? Sa ju tead oma südames, et teie suhe on läbi. 

 

Vahekorrad on muutunud koormavaks ja tüütuks

Kui su kaaslane ei meeldi sulle enam, kui sa ei taha temaga enam vahekorras olla, on aeg lõpetada jaanalinnu mängimine. Libiido langust tuleb igas paarisuhtes ette erinevate põhjuste pärast (stress, haigus, väsimus...), kui sa aga enam üldse oma kaaslasest huvitatud ei ole, on midagi valesti. Kas sa tunned üldse soovi puudutada oma kaaslast? Tahad sa teda veel kallistada või teha talle musi? Kui see nii ei ole, siis on aeg minna oma eluga edasi. Ilmselt ei meeldi ta sulle enam. 

 

 

 


Sa leiad, et ta on madal ja labane

Kui vanasti ajasid tema naljad sind naerma, nüüd aga pead sa teda labaseks, on teie vahel mingi probleem.


Te ei räägi enam üldse

Te ei räägi enam isegi täiesti tavalistest asjadest nagu sellest, kuidas päev möödus, milline ilm oli või lihtsalt päevauudistest. Paarisuhtes räägitaksegi omavahel kõigest ja mitte millestki. Kui sa aga üldse temaga enam rääkida ei taha, on midagi valesti. 


Ta teeb sind maha

Tavaliselt paarisuhtes katsub iga partner teist muuta ilusamaks, paremaks, õnnelikumaks, enesekindlamaks. Kui ta on pannud sind aga uskuma, et sa oled kole, laisk,  mõttetu, paks ja rumal, ei ole ta sinu vastu hea ja parem on, kui sa leiad endale kellegi teise. 

 

Sulle meeldiks, kui ta muutuks

Kui te kohe kuidagi ühist keelt ei leia või on teie iseloomud liiga erinevad ja sa tahaksid teda muuta, siis võib-olla tuleks selle olukorraga tõtt vaadata ja tunnistada endale, et te ei ole kokku loodud. 

 

 

 


Sa flirdid teistega

Kui sa saadad oma eksile sõnumi, et teada saada, kuidas ta läheb ja kas ta on ikka veel üksi või kui sa oled ise hakanud unistama kelleski teisest, on midagi valesti. Pole mõtet endale valetada, sa ei armasta enam oma kaaslast. Enne, kui sa mingi rumalusega hakkama saad, mida sul hiljem kahetseda tuleb ja mille pärast sa võid panna oma kaaslast kannatama, räägi oma kaaslasega siiralt ja vajadusel lõpeta see suhe ära. 


Sa oled liiga hõivatud ega leia tema jaoks aega

Viimasel ajal pole sul hetkegi vaba aega. Sa ei leia isegi nii palju aega, et telefoni vastu võtta, kui ta sulle helistab. Ega vastata tema sõnumitele. Parem on mitte endale valetada edasi, sest sa ei armasta ju teda.


Iga väiksemagi asi ärritab sind tema juures

Kõik on hakanud sind ärritama, absoluutselt kõik - see, kuidas ta sööb, liigub, räägib jne. Täielik piin sinu jaoks. Sa ei kannata teda enam välja. Sa ei armasta ju teda enam, see on fakt.




Kommentaare ei ole