{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi

    Armastus ja kohtumised Detsembrikuu peaks tooma ühel või teisel moel su ellu armastust, ka siis, kui sa oled juba kelle...

 


 

Armastus ja kohtumised

Detsembrikuu peaks tooma ühel või teisel moel su ellu armastust, ka siis, kui sa oled juba kellegagi koos. Sellisel puhul võid sa ühe vahejuhtumi tõttu, mis selle kuu jooksul aset leiab, hakata nägema oma suhet ja kaaslast hoopis teise pilgu läbi, tunda tema vastu tänulikkust ja armastust. Elu ise muudab teid lähedasemaks. Lõpuks ometi jõuab õnn ka teie õuele. Kui sa oled aga vallaline, on eelseisev periood väga soodne uuteks kohtumisteks. 


Töö

Aasta viimasel kuul ei pruugi kõik minna sinu soovide ja kavatsuste kohaselt. Sa ei tunne end kõige paremini, sul on raske leida oma kohta ja sa leiad, et sa ei ole teistega samal lainel. Võib isegi juhtuda, et sa ütled ühele töökaaslasele lõpuks ometi välja kõik, mis sa temast arvad. Sa ei jõua aasta lõppu ära oodata. Katsu oma rahaasjadel hoida paremini silma peal. 

 

 


Tervis

Tervis on detsembrikuu jooksul nii ja naa. Kuu alguses peaksid sa olema üsna heas vormis, võib-olla kimbutab sind ainult suurem väsimus ja selle tõttu oled sa ka närvilisem. Suuremaid terviseprobleeme su karta poe vaja, külmetushaigused võivad ainult kimbutada aeg-ajalt. Ära kurna oma organismi ära ja kuula rohkem oma keha. 


Pere ja sõbrad

Mõned ootamatud uudised on sind detsembrikuus ees ootamas. Tõenäoliselt on see seotud pere suurenemisega (mis on seotud kas otseselt sinu või su lähedastega). Oma sõprade toetusele võid sa aasta viimasel kuul kindel olla, ära ise ka neid ära unusta. Oma lähedaste seas peaksid sa end tundma hästi, ühtegi suuremat probleemi ei tohiks tekkida.

Kommentaare ei ole