{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kõige truudusetumad sodiaagimärgid

foto : pexels / Katerina Holmes     Inimese sodiaagimärk võ...

foto : pexels / Katerina Holmes

 

 

Inimese sodiaagimärk võib rääkida palju inimese isiksuse ja isegi truuduse kohta. Millised sodiaagimärgid on kõige truudusetumad? Edetabel esikolmikust.


AMBUR - naudib elu liiga palju selleks, et olla truu

Amburi jaoks on elu üks suur seiklus. Ambur on oma loomult rõõmsameelne ja optimistlik, ta ei taha ennast koormata tüütute kohustustega. Ta tahab nautida elu täiel rinnal. Ambur elab oma isiklike vajaduste ja soovide järgi, on alati valmis kaasa lööma seal, kus on lõbu ning võib selle tõttu kergesti kergemale teele minna. Ainus, mis teda päästa võib, on see, et ta peab traditsioonidest kinni. Kui ta on kord abielus, võib ta oma kirglikku loomust taltsutada austusest oma kaaslase vastu. Sama tähtsal kohal on tema jaoks ta pere ehkki tõtt tunnistades tuleb öelda, et Ambur võib olla enesekeskne ja pöörata suuremat rõhku oma isiklikele soovidele. Ta on enda silmis alati prioriteet. Parem on sellega leppida ja mitte isegi üritada kontrollida ta elu. Kodulembelise partneriga võib Ambur kiiresti igavust tunda ja minna mujale vaatama, ilma vähimagi süütundeta. Amburi kiituseks tuleb siiski öelda, et ta on mis ta on aga ta on siiras ja otsekohene. Ta ei lase olukorra üle pea kasvada, vaid ütleb, mida ta tunneb ja räägib ausalt ära, kuidas ta oma õhtuid veedab.

 

 


KAKSIKUD - petavad, sest nad ei tea ise ka täpselt, mida nad tahavad

Kaksikud on püsimatud. Ei saa öelda, et nad oleksid tasakaalutud aga Kaksikutel on väga raske mingitki valikut langetada ja sellest siis kinni pidada. Kaksikute suurim hirm on midagi toredat oma elus maha magada ja minna mööda oma elu armastusest. Kaksikute esindaja pole kunagi millegagi rahul ja leiab ikka, et rohi on mujal rohelisem. Aja möödudes muutub ta küll rahulikumaks aga oma saladusi oskab ta hoida ka hiljem nii, et keegi neist midagi teada ei saa. Mõnikord on raske teada, mida ta tegelikult mõtleb. Erinevalt Amburitest võivad Kaksikud pidada kõrvalsuhet aastate kaupa ilma, et keegi sellest midagi teada saaks. Kaksikud on positiivse loomusega ja avatud olemisega, tunnevad kõige vastu huvi. Uute tutvuste loomine ei valmista neile mingit raskust ega käi üle jõu. Kaksikud on võluvad ja meeldivad ning armastavad flirtida. Kaksikud koguvad südameid, lootes, et see muudab neid enesekindlamaks. Selleks, et tema kõrval vastu pidada, tuleb võtta teda just sellisena nagu ta on. 

 

 


JÄÄR - sodiaagi truudusetum tähemärk

Jäära on palju häid külgi, mida tema kaaslane tema juures kõrgelt hindab. Jäär on aga nõudlik nii iseenda, kui teiste vastu. Selle tõttu võib tema kaaslasel raske olla talle meele järele hoolimata sellest, et Jäär teda armastab. Jäär ise vajab kedagi, kes teda imetleks ja isegi ülistaks. Ta vajab palju tähelepanu oma kaaslase poolt, vastasel korral ei kõhkle ta minna mujale vaatama. Samuti vajab ta kedagi, kes võtaks vaevaks teda ära kuulata. Selleks, et elada koos Jääraga rahulikult, peab laskma tal rääkida tundide kaupa maast ja ilmast. Kõige krooniks tahab ta palju vahedust. Ta ei kannata üksluisust ja rutiini. Ta tahab midagi, mis paneks ta silmad särama, tüdineb ruttu sellest, mis muutub igavaks ja läheb sellisel puhul kohe vaatama, kas rohi on mujal rohelisem. Jäär ise on küll armukade aga pikka viha ei pea ning andestab ruttu ja loodab, et ka teised teevad tema puhul sama ning pigistavad silma kinni.

Kommentaare ei ole