{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikud

    Armastus ja kohtumised Kui sa oled juba kellegagi koos, võivad mõned probleemid tekkida detsembrikuu jooksul. Võib juht...

 


 

Armastus ja kohtumised

Kui sa oled juba kellegagi koos, võivad mõned probleemid tekkida detsembrikuu jooksul. Võib juhtuda, et aasta viimane kuu toob põhjust armukadeduse tekkimiseks, mis omakorda tekitab pingeid sinu ja su kaaslase vahel, lüües lõhe teie vahele. Selle asemel, et leida probleemile lahendus, otsustad sa seda eirata, sukeldudes oma tööasjadesse ja jättes kaaslase täiesti üksi. Ära siiski hakka teda alusetult süüdistama, sa võid teha ise oma suhtele sellega palju haiget. Kui sa oled aga vallaline, tuleb sul ilmselt veel natuke kannatlikkust varuda.


Raha ja töö

Sa oled palju ambitsioonikam, kui kunagi varem ja tahad kõik oma plaanid ellu viia. Üleöö sa kõike tehtud ei saa aga sammukese lähemale oma eesmärkidele liigud sa küll. Detsembrikuu võib tuua sulle ka ühe hea uudise, mida sa oled kaua oodanud.

 

 


Tervis

Sa peaksid olema aasta viimasel kuul heas vormis. Ära unusta siiski rohkem liikuda ja valida paremini, mida sa sööd. Ära samuti unusta võtta ka aega iseenda jaoks.


Pere ja lähedased

Kõikide märkide järgi on sind ees ootamas sündmusterohke ja suhtlemist täis kuu. Sa oled hõivatud aastalõpu pühade ettevalmistustega ja võid seejuures unustada oma lähedased, kellega selle tõttu mõned arusaamatused võivad tekkida. Eriti peab see paika juhul, kui sul on lapsi, kes sinu tähelepanu nõuavad.

Kommentaare ei ole