{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalud

     Armastus ja kohtumised Tundub, et aasta viimane kuu toob sulle nii õnne, kui rõõmu. Veenus tegutseb sinu armastuse sek...


 

 

 Armastus ja kohtumised

Tundub, et aasta viimane kuu toob sulle nii õnne, kui rõõmu. Veenus tegutseb sinu armastuse sektoris, hoolitsedes selle eest, et sul igav ei hakkaks. Oled sa siis vallaline või juba kellegagi koos, detsembrikuu peaks tulema sündmusterohke ja meeleolukas. 


Töö

Suhted töökaaslaste ja klientidega peaksid olema head, isegi väga head aasta viimasel kuul. Suuremaid probleeme ei tohiks ette tulla. Sa võid tunda enda üle uhkust, sest leiad lahenduse igale probleemile. Võib-olla tunned sa ainult kuu teises pooles suuremat väsimust ega jõua aasta lõppu ära oodata ning võtad selle tõttu rahulikumalt. Mis puutub rahaasjadesse, siis suuremaid raskusi ei tohiks tekkida. 

 

 


Tervis

Viimastel kuude ei ole su tervis olnud kõige parem, detsembris peaksid sa tundma ennast aga palju paremini ja olema heas vormis. Ära unusta rohkem liikuda ja vähem süüa. Hoolitse oma tervise eest ja mõtle ainut häid mõtteid. 


Pere ja sõbrad

Detsembris on ilmselt su pere kõige tähtsamal kohal ja selle tõttu jätad sa kõik muu teisele kohale. Kui sul on lapsi, hoolitsed sa nende eest, unustades kõik muu. Lähedaste seas tunned sa tõelist hingerahu.

Kommentaare ei ole