{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jäär

     Kuu Kaljukitses soovitab sul võtta asju tõsisemalt ja olla kannatlikum. Marss Skorpioni märgis on opositsioonis Uraanig...

 


 

 Kuu Kaljukitses soovitab sul võtta asju tõsisemalt ja olla kannatlikum. Marss Skorpioni märgis on opositsioonis Uraaniga Sõnnis, selle tõttu võivad tekkida mõned pinged. Ole üle ja ära lase ennast sellest kõigest mõjutada.


Armastus

Täna võib aset leida üks ootamatu kohtumine, mis muudab kogu su elu. Kui sa oled juba kellegagi koos, oleks parem, kui sa enne mõtleksid, kui midagi otsustad, mida sa hiljem võid kahetseda. Veenuse aspekt ei ole kõige parem, selle tõttu oled sa täna impulsiivsem ja teed ainult oma tahtmist.


Raha

Kõikide märkide järgi peaks su majanduslik seis paranema. Tänane päev võib sulle tuua ka häid võimalusi, kuidas oma raha kõige kasulikumalt paigutada. Küsi sõpradelt nõu, nad annavad sulle häid ideid. 

 

 


Tervis

Tänu Merkuurile on su tervis üsna hea. Ainult, et sa ise kipud hea ja paremaga liialdama ja oled üsna ettevaatamatu. 


Töö

Jupiter muudab sind ambitsioonikamaks. Selleks aga, et saada oodatud tulemusi, pead sa ka ise vaeva nägema ja käised üles käärima. Kandiku peal ei too keegi sulle midagi kätte.

 

Väike nõuanne: paranda oma suhteid lähedastega

Kommentaare ei ole