{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike siseneb 22. novembril Amburi märki, tuues kaasa uut energiat. Kuidas mõjutab algav Amburite aeg meie sodiaagimärke?

foto : unsplash / freestocks      Aasta lõpp ei ole enam ka...

foto : unsplash / freestocks

 

 

 Aasta lõpp ei ole enam kaugel. Päike on sisenemas Amburi märki, sellega koos muutub ka valitsev energia kergemaks ja vabamaks. 

Amburi aeg on nagu päikesekiir, mis tungib läbi pimeduse, tuues valgust ja soojust ning palju rõõmu. Kui Päike siseneb Amburi märki, muutub kõik selgemaks ja lihtsamaks. Kaovad viimase aja pinged ja sünged muremõtted. 22. novembri ja 21. detsembri vaheline periood peaks kaasa tooma palju rõõmu ja õnne. Vana aasta lõpp ja pühade periood ei ole enam kaugel. Tänu sellele on õhkkond palju vabam ja kergem. Peale novembrikuud, mis pani meid mõtlema eksistentsiaalsete küsimuste, elu ja igaviku peale, on aeg muuta oma mõtlemist rõõmsamaks. Päike Amburi märgis aitab meil tuhast fööniksina tõusta ja leida tee taas valguse kätte. Tänu sellele õpime me rohkem hindama igapäevase elu väikeseid rõõmuhetki. 

 

 


Mida tähendab Amburite aeg? 

Astroloogilisel kalendril pole midagi ühist meie tavalise kalendriga. Iga sodiaagimärgi aeg on sellel hetkel, kui Päike tema märgis viibib. Päike veedab keskmiselt neli nädalat ühes tähemärgis ja liigub siis edasi järgmisesse. Sellel ajal aga, kui Päike mõnes sodiaagimärgis viibib, on tunda kõige rohkem just selle tähemärgi energiat. 22. novembri ja 21. detsembri vahel on Päike Amburi märgis. Ambur on viimane Tulemärkide seast, kes on tuntud oma optimismi ja rõõmsameelsuse poolest. Ambur lepitab ka meid eluga ära, pannes meid unustama oma muresid ja pannes meid nägema rohkem seda, millega rahul olla ja mille pärast naeratada. Amburite ajal algavad ettevalmistused aastalõpu pühadeks. 

Amburi energia innustab meid rohkem rõõmu tundma oma elust ning nautima iga päeva. Ambur aitab unustada kõik igapäevase elu probleemid ning pöörama rohkem tähelepanu sellele, mis on tõesti tähtis ja oluline. Ambur on tõeline filosoof, tark ja ravitseja - kõik ühes. Ambur on spirituaalne, oma hinges suur seikleja, ta õpetab ka meid olema tolerantsemad. Mida sa tegelikult soovid oma elus ära teha? Millised on sinu tõelised igatsused? Kuidas paremini teisi ja nende seisukohti mõista? Skorpionite aeg pani meid tõtt vaatama oma hirmude ja kartustega, Amburite aeg teeb hingele pai ja ravib kõik hingehaavad terveks, pannes meid taas oma elu usaldama. Uus peatükk on koos sellega algamas. Head uudised ei ole enam kaugel. 

 

 

 


Miks Amburite aeg teeb meile head? 

Amburite aeg ei muuda ainult optimistlikumaks vaid ka palju enesekindlamaks. Kui sul on suuremaid unistusi, siis praegu on kõige õigem aeg selleks, et tulla oma mugavustsoonist välja ja teha esimene samm. Ambur ei karda midagi. Ta tahab kõik ise järele proovida. Unista suurelt ja sea endale uued eesmärgid. Planeet Marss on sisenemas Amburi märki 24. novembril, tuues samuti meie ellu uut energiat, muutes meid ettevõtlikemateks ja julgemateks. Amburi aeg on kõige parem periood selleks, et uskuda rohkem iseendasse ja oma võimetesse. Marss Amburis muudab meid spontaansemaks otsuste vastuvõtmisel, juhatades meid uutele, seni tundmata radadele. Sama võib öelda ka 27. novembril taevas särava täiskuu kohta, mis aitab meil tunda suuremat ühtekuuluvust teistega. Planeedid liidavad ükshaaval oma jõud, soovitades meil unustada kõik mured ja rahutused ning nautida rohkem elu ja oma lähedaste seltskonda. Amburi planeet on hea õnne planeet Jupiter ise, sellepärast toob ka Amburite aeg natuke õnne kõikidele tähemärkidele. Ambur saadab meile kõigile head energiat, mille abil viia oma unistusi ellu. Ambur viib ära masenduse su hingest, katsu ka ise hoida muremõtteid eemal.


Kuidas mõjutab Amburite aeg sinu tähemärki? 

 

 

 

Kõik sodiaagimärgid on erinevad. Igal on oma eelistused, tugevad ja nõrgad küljed. 


Tulemärgid (Jäär, Lõvi, Ambur)

Te saate jõudu ja energiat juurde eesolevaks kuuks. Tõenäoliselt viite te mitmed plaanid ja eesmärgid selle kuu jooksul ellu ning kohtute uute inimestega. Amburite aeg saadab teile head õnne igasse päeva. 


Õhumärgid ( Kaksikud, Kaalud, Veevalaja)

Skorpionite aeg oli väsitav ja pingeline. Nüüd, kus Päike on sisenemas Amburite märki, saate te lõpuks ometi vabamalt hingata. Järgnevad nädalad lepitavad teid eluga taas ära, tuues naeratuse huultele ning rõõmu südamesse. Praegune periood on ideaalne selleks, et seada endale uued ja suuremad eesmärgid ja uskuda rohkem iseendasse.


Maamärgid ( Sõnn, Neitsi, Kaljukits)

Amburite aeg tuleb kiire, tempokas ja sündmusterohke. Seda on natuke palju palutud nende jaoks, kes armastavad rahu ja vaikust. Võib-olla pead sa võtma rohkem aega iseendale ja olema mõnikord ka omaette.


Veemärgid ( Vähk, Skorpion, Kalad)

Amburite aeg peaks tooma teie ellu natuke armastust, aidates teil rääkida südamest-südamesse nendega, kes on sulle kallid ning muutes sinu suhteid lähedasemaks.

Kommentaare ei ole