{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Päike on Amburi märgis. Amburite aja tähtsamad kuupäevad

  foto : pixabay / JillWellington   Just enne talvist pööri...

 

foto : pixabay / JillWellington

 

Just enne talvist pööripäeva ja jõule on Amburite aeg, kui Päike viibib kosmilise kentauri märgis. Kui sa astroloogiast midagi suurt ei aru ei saa, ei ole ka midagi lahti ja see on täiesti normaalne. Kõik need retrodraadid ongi väga keerulised lood. Kõige tähtsam on aga meeles pidada, millised on Amburite aja kuus tähtsamat kuupäeva.


Reede, 24. november : Marss siseneb Amburi märki

Kui sa oled sündinud Jäära, Lõvi või Amburi tähtkujus, siis tea, et sind on ees ootamas väga hea periood koos sellega. Marss ühes tulemärgis toob eelkõige teile head õnne kaasa. Energiat ja jõudu peaks jätkuma aga kõigile. Samuti rõõmu ja õnne. 


Esmaspäev, 27. november : täiskuu Kaksikute märgis

Kui kõik täiskuud sümboliseerivad rõõmuhetki, siis täiskuu Kaksikute märgis peaks kaasa tooma palju lõbusaid hetki, toredaid kohtumisi ja muretut meelt. Mõnikord sellest täiesti piisab.

 

 

 


Reede, 1. detsember : Veenus siseneb Skorpioni märki

Veenus Kaaludes oli romantiline, Veenus Skorpionis aga väga tõsine. See võib panna meid oma suhete üle järele mõtlema, paremini valima, kellega läbi käia ja kellega mitte, lõpetama suhted, mis ei tee head. 


Kolmapäev, 13. detsember : noorkuu Amburis, Merkuuri retrograadi algus

See noorkuu Amburis toob kõigile erakordselt häid võimalusi kaasa. Ambur sümboliseerib lootust ja usku. Seega usu oma unistustesse. Ära unusta kirjutada kõiki oma soove ja unistusi üles, Kuu energia aitab sul neid ellu viia. Samal päeval algab ka Merkuuri retrograad, mille tõttu oleks parem kõigepealt mõtelda ja alles siis rääkida. See on kasulik nõuanne, eriti kui arvesse võtta, et Amburite aeg muudab meid jutukamaks ja impulsiivsemaks. 


Reede, 22. detsember : Päike siseneb Kaljukitse märki

Reedel, 22. detsembril on talvine pööripäev. Kaljukits võtab aga Amburilt sellel päeval teatepulga üle. Ehkki pühad on alles ukse ees, paneb tõsine ja asjalik Kaljukits meid juba mõtlema uue aasta peale.

Kommentaare ei ole