{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembrikuu keskpaik tuleb natuke keerulisem nende tähemärkide esindajate jaoks

  foto : pexels / Vlada Karpovich   Nii nagu see elus ikka ...

 

foto : pexels / Vlada Karpovich

 

Nii nagu see elus ikka on, tuleb hakkama saada nii heade, kui halbade päevadega. Järgmine nädal võib tulla natuke keerulisem kahe tähemärgi esindaja jaoks. 

Igal nädalal muutub planeetide energia vastavalt nende asukohale, mille tõttu on taevakehade mõju tunda suuremal või väiksemal määral. Kui osade tähemärkide esindajate jaoks toob järgmine nädal head õnne kaasa (seda saab lugeda SIIT), siis teisi on ees ootamas pigem stressi- ja pingeterohke nädal. See aga ei ole veel piisav põhjus, et masendusse langeda ja kõigele käega lüüa. Piisab sellest, kui organiseerida oma elu paremini ja muuta oma vaatenurka. Ja miks mitte lubada endale natuke puhkust ning hoiduda ärritumisest. 

 

 

 

Milline on planeetide seis novembrikuu keskel? 

Päike on hetkel Skorpioni märgis, seega on Skorpionite aeg täies hoos. Esmaspäeval on taevas noorkuu samuti Skorpioni märgis, mis paneb meid tõtt vaatama oma hirmude ja kartustega, mõistma seda, mis meid tagasi hoiab elus ja ei lase meil oma unistusi ellu viia ning aitab samuti meil vabaneda sellest, mis on muutunud koormavaks. Kõik oma mured ja probleemid jätke esmaspäeval noorkuu hooleks, Kuu aitab leida lahendusi, mida endal on raske leida. Seega järgmine nädal tõotab tulla natuke emotsionaalsem, tuues meelde ammuseid mälestusi. Sa ei saa enam jaanalindu mängida ja iseendale valetada. Sa pead tõele näkku vaatama. Sa pead olema sina ise. 

Armastuse planeet Veenus sisenes paar päeva tagasi Kaalude märki ning aitab meil kõikide märkide järgi leida paremat tasakaalu oma elus. Merkuur sisenes 10. novembril Amburi märki, aidates parandada suhteid teistega. Mõlema planeedi energia paneb meid nägema asju läbi teise pilgu. Merkuur Amburis aitab näha uusi võimalusi, avardades silmapiire. Veenus Kaaludes aitab iseendast paremini aru saada ning õpetab, kuidas kuulata oma südame häält. Uus peatükk on algamas. 

 

Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem? 

 

 

 

VEEVALAJA peab olema natuke paindlikum

Veevalaja ei ole just kõige kangekaelsem aga talle meeldib, kui tema sõna jääb viimaseks. Veevalaja võib lõpmatult vaielda, juba ainuüksi selle eesmärgiga, et silma paista. Talle kohe meeldib vastu rääkida ja tulla lagedale argumentidega, mille peale teised ei tulekski. Ainuke probleem seisneb aga selles, et järgmisel nädalal ei toeta planeedid tema ettevõtmisi. Kui ta peaks tundma suuremat väsimust, siis on see täiesti normaalne ja sellepärast pole vaja muretseda. Mitmed planeedid, mis viibivad hetkel Veemärkides (Päike, Kuu, Marss, Neptuun), panevad Veevalajat vaatama oma hinge põhja ja mõtlema musti mõtteid. Tema, kui Õhumärgi jaoks on see äärmiselt kurnav mõtelda hommikust õhtuni eksistentsiaalsete küsimuste üle, mis teda puudutavad. 

Õnneks on see kõik mööduv. Veenus on sõbramärgis hetkel ja aitab nurki siluda, pühkides minema murepilvi Veevalaja taevast ning aidates tal olla paindlikum ja kohaneda paremini iga olukorraga. Veenus Kaaludes soovitab Veevalajal olla parem nii iseenda, kui teiste vastu. Veenus Kaaludes aitab Veevalajal paremini teisi ära kuulata ning mõista teiste tundeid. Ja veelgi parem on see, et Veenus Kaaludes juhatab Veevalajat õigele teele, näidates talle suuna kätte. Tänu sellele peaks järgmine nädal siiski üsna hästi lõppema ning kõik saab lõpuks korda. 

 

 

 

KAKSIKUD peavad paremini keskenduma oma eesmärkidele

Ka teine Õhumärk peab järgmisel nädalal ettevaatlikum olema. Kaksikute närvid ja kannatlik meel pannakse tõsiselt proovile järgmise nädala jooksul. Parem on, kui ta paneb oma vaimu selleks varakult valmis, et tormihood teda jooksu pealt maha ei niidaks, sest tugevad tuuleiilid on tema elus puhuma hakkamas. Merkuur mõjutab Kaksikute märki kõige rohkem järgmisel nädalal, pannes teda tegelema mitme asjaga korraga. Selle tõttu on Kaksikuid ees ootamas äärmiselt kiire ja tempokas nädal, täis erinevaid väljakutseid. Tõenäoliselt on Kaksikutel raske keskenduda ühele asjale korraga. Ometi, selle jaoks, et masendust ja stressi eemal hoida, peaks Kaksikute esindaja keskenduma ühele eesmärgile ja hoidma iga hinna eest oma head tuju. 

Nii nagu Veevalaja puhul, võib ka Kaksikute esindaja olla kindel, et Veenus teda maha ei jäta. Tänu Veenusele tulevad õiged inimesed õigel hetkel Kaksikutele appi. Veenus peaks tooma ka Kaksikute ellu järgmisel nädalal ühel või teisel moel armastust, seega ei olegi teda ees ootamas kõige hullem nädal.

 



 

Kommentaare ei ole