{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembrikuu esimene nädal võib tulla üsna keeruline nende tähemärkide esindajate jaoks

foto : pexels / Vlada Karpovich      Planeetide seis ei ole...

foto : pexels / Vlada Karpovich

 

 

 Planeetide seis ei ole alati kõige parem ja võib põhjustada pingeid mõningate tähemärkide elus. Päike on hetkel Skorpioni märgis ja selle tõttu ei ole praegune periood kõikide jaoks kõige kergem. Skorpion toob välja iga inimese hingesügavusest kõige suuremad kartused ja aitab meil üle olla oma hirmudest. Mitmed planeedid, mis hetkel Skorpioni enda märgis viibivad, aitavad sellele ainult kaasa. See paneb meid analüüsima oma tundeid, aru saama, miks asjad ei lähe nii nagu vaja, mis takistab meil oma unistusi ellu viimast ja oma eluga edasi minemast ning vabastama end kõigest negatiivsest. Loomulikult on mõnede sodiaagimärkide jaoks seda liiga palju palutud. Praegune periood võib olla liiga stressirohke, tekitada pettumust ja isegi masendust. Järgmine nädal ei tule kõige parem kahe tähemärgi esindajate jaoks. 

 

 


SÕNN

Sõnn peab võtma järgmisel nädalal nii rahulikult asju, kui võimalik. Ilmselt ei ole see tema jaoks kõige kergem. Kui üldse on midagi, mida ta kardab, siis on see hirm selle ees, et ta ei suuda olukorda enam kontrolli all hoida. Sõnn vajab turvatunnet oma elus selleks, et tunda ennast hästi. Järgmisel nädalal ei ole planeetide seis aga tema jaoks kõige parem. Mitmed planeedid, mis hetkel jäävad tema märgiga opositsiooni, toovad talle järgmisel nädalal kaasa erinevaid väljakutseid. Kõikide märkide järgi peab ta leidma lahenduse ühele suuremale probleemile ja selle jaoks tuleb tal tahes-tahtmata oma mugavustsoonist välja tulla. Selle jaoks on tal vaja aga suurt julgust. 

Kust alustada? Kust toetust leida? Millist otsust langetada? Sõnn võib tunda järgmisel nädalal suuremat segadust oma elus. Sellepärast ta peabki võtma kõike võimalikult rahulikult ja mitte olukorda üle dramatiseerima. Sõnn leiab lahendused oma probleemile tingimusel, et sa lihtsalt katsub mõnda aega üle olla. Selle asemel, et muretseda, tuleb lihtsalt muuta oma mõtlemist. Aeg on Sõnni parim liitlane. Ta peab aru saama, et praegune periood ei ole lihtsalt kõige parem aga õnneks läheb see mööda. Muretsemine ei aita teda edasi, ta peab võtma rahulikult, hingama sisse ja ootama paremad ajad ära. Kui ta suudab säilitada rahu, leiab ta lahendused. 

 

 


JÄÄR

Jäär ei püsi pudelis ka paigal. Tal on  kogu aeg tuhat uut plaani, mida ta tahab kohe ellu rakendada. Talle meeldibki selline aktiivne elu, ta tahab väljakutseid ja teadmist, et asjad liiguvad ega seisa paigal. See võib olla iseenesest hea, kui kõik on hästi ja toimib, mõnikord aga võib juhtuda, et olukord väljub kontrolli alt nagu järgmisel nädalal. Jäär peab õppima oma energiat ja aega paremini säästma, vähemalt praegusel ajal. Sest praegu nõuavad planeedid Jääralt lihtsalt liiga palju. Selle jaoks, et suuremat stressi ära hoida, peab ta tegutsema. 

Ta peab võtma tempot maha ja muutma oma mõtlemist, leidma võimalusi, kuidas maha rahuneda ning laadida oma patareid täis. Jäär peab võtma aega iseenda jaoks. Rohkem, kui kunagi varem, vajab ta rahu ja vaikust. Vastasel juhul võib ta teha midagi, mida tal hiljem tuleb kahetseda. Parem on, kui ta ei võtaks mitte ühtegi otsust järgmisel nädalal vastu ja ootaks lihtsalt ära, kuni olukord laabub. Ning rahuneks lihtsalt maha, sest head uudised ei ole enam kaugel. Väike paus aitab tal hingerahu leida ning jõudu juurde saada.

Kommentaare ei ole