{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : novembri keskpaik toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / Daiga Ellaby      Mida on planeetidel var...

foto : unsplash / Daiga Ellaby

 

 

 Mida on planeetidel varuks järgmisel nädalal nende tähemärkide esindajatele, keda terve nädala saadab hea õnn kõikides ettevõtmistes? 

Öeldakse, et juhuseid ei ole olemas. Mõnikord juhtub nii, et planeetide seis on lihtsalt nii hea, kui vähegi võimalik. Ja tänu sellele hakkavad mitmed head võimalused avanema, nagu mõnes muinasjutus, kui teed raamatu lahti ja tead, et sind on ees ootamas midagi imelist. Usud sa siis oma õnnetähte või mitte aga vahel on nii, et asjad hakkavad iseenesest liikuma õiges suunas ilma, et sa midagi tegema peaksid. Kõik muutub kergemaks ja lihtsamaks. Võimalused tekivad probleemide asemele. Selleks, et sellisteks hetkedeks valmis olla, piisab, kui lugeda oma horoskoopi ja vaadata järele, millal planeedid sulle head energiat saadavad. 


Milliste tähemärkide esindajatele toob novembri keskpaik kõige rohkem head õnne kaasa? 

 

 

VÄHK

Praegusel hetkel on mitmed planeedid leppinud kokku kohtumise Veemärkides. Päike, Marss ja Merkuur on Skorpioni märgis. Selline planeetide seis toob aga head õnne kaasa ühele teisele Veemärgile, täpsemalt öeldes Vähi tähemärgi esindajatele. Planeedid ise hakkavad novembri keskpaigas hoolitsema selle eest, et Vähi märgi esindajad saaksid õnnelikuks, tuues talle palju häid võimalusi kaasa. Järgmisel nädalal peab Vähk hoidma silmad lahti ja haarama kõikidest headest võimalustest kinni, mida planeedid talle kaasa toovad ning viima kõik oma plaanid ja eesmärgid ellu. Tal tuleb unistada suurelt ja olla ambitsioonikam. Ta peab seadma endale kindlad eesmärgid ning tegutsema selle nimel. 

Marss ja Päike Skorpionis toovad Vähile suurt õnne kaasa, muutes teda julgemaks ja enesekindlamaks. Hea õnn saadab teda kõikides ettevõtmistes. Tõenäoliselt on tal endalgi järgmise nädala jooksul raske uskuda, et tal korraga nii palju veab. Ka õnne ja külluse planeet Jupiter toob talle õnne, kindlustades Vähi majanduslikku seisu. Kõikide märkide järgi saab Vähk järgmisel nädalal raha juurde ühest või teisest kohast. Head uudised on juba tema poole teel. Kõik tema pingutused saavad tasutud ja tänu suuremale rahasummale, mille ta saab, on ka paljud tema probleemid murtud. 

 

 


JÄÄR

Merkuur siseneb 10. novembril Amburi märki, tuues sellega Jäärale head õnne kaasa. Uued võimalused on tänu sellele tekkimas ja Jäär peab oma vaimu valmis panema selleks, et kõike võib juhtuda. Asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Jäärale peaks järgmine nädal tooma palju häid uudiseid. Kui ta kasutab kõik võimalused targalt ära ja tegutseb õigel hetkel, võib ta mitmed oma unistused ellu viia. Jäär on ambitsioonikas ja teab, mida ta tahab. Kui ta on endale mingi eesmärgi seadnud, ei peata teda miski. 

Tänu Merkuuri energiale Amburis saab Jäär kõikidest takistustest üle ja leiab lahenduse kõikidele probleemidele. Mitmed uued väljavaated tekivad tänu sellele Jäära jaoks. Tõenäoliselt tehakse talle ka üks koostööpakkumine või usaldatakse talle mõne tähtsa projekti läbiviimine. Jäära võib tingida endale paremat palka ja paremaid tingimusi, kõik tema soovid täidetakse. Piisab sellest, kui ta julgeb tegutseda ega maga häid võimalusi maha.

Kommentaare ei ole