{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide esindajaid on novembrikuu lõpus ees ootamas kohtumine eksiga?

  foto : pexels / Cottonbro Studio    Novembrikuu lõpul on ...

 

foto : pexels / Cottonbro Studio

 

 Novembrikuu lõpul on mõnede sodiaagimärkide esindajate jaoks suuri üllatusi varuks, võib lausa juhtuda, et elu viib neid kokku kellegagi minevikust. 

Planeedid jätkavad kogu aeg oma liikumist ja sellepärast muutub valitsev energia kogu aeg. Need muutused võivad mõjutada meie igapäevast elu. Mõnede sodiaagimärkide esindajaid on ees ootamas suuremat sorti üllatused, mis võivad muuta kogu nende elu. 


Novembrikuu lõpus on armastuse planeedi Veenuse energia aktiivne. Vaadates taevasse, on võimalik näha, et Veenus on hetkel opositsioonis asteroid Chiron'iga. Chiron on aga südamevalu ja hingehaavade taevakeha. Veenuse ja Chiron' opositsioon võib tuua meelde minevikuga seotud mälestusi ja samuti viia uuesti kokku neid, kes kunagi koos olid. 

 

 


Miliste tähemärkide esindajaid on ees ootamas kohtumine kellegagi minevikust? 

Kolme tähemärgi esindajaid on ees ootamas novembrikuu lõpus ootamatu kohtumine, mis võib lahti rebida vanu haavu ja meelde tuletada kunagisi tundeid. 


JÄÄR

Veenus tegutseb hetkel sinu armastuse- ja suhete sektoris ning jääb opositsiooni Chiron'iga sinu märgis vastas. Selle tõttu võid sa ühel või teisel moel saada kokku ühe inimesega, keda sa kunagi väga armastasid. Sa pead ainult tõsiselt järele mõtlema, mida sa selle suhtega edasi otsustad teha. Pane prioriteedi paika ja ära tee mõtlematuid otsuseid. Mõtle kaine mõistusega ja pea targemate inimestega nõu. Aeg annab arutust. Ära kuula ainult oma südame häält.


KAALUD

Sa võid tunda sellel nädalal suuremat segadust oma hinges, kohtudes inimesega, kellel oli nii tähtis koht kunagi sinu elus. Ilmselt paneb see teid mõlemaid kohmetuma, tulles mõlemale ootamatult. On see saatus, mis üritab teid jälle kokku viia? On see pelgas juhus? 

 

 

 


KALJUKITS

Keegi sinu minevikust mõtleb sinu peale ja otsib võimalust, kuidas sinuga ühendust võtmas. Võib-olla on ta sulle kirjutamas just praegusel hetkel. Parem on siiski, kui sa ei hakkaks minevikumälestusi üles elustama ja jätaksid oma endise suhte sinna, kus on selle koht. Mõtle rohkem oma praegusele elule ja inimestele, kes sinule loodavad. Sa oled palju tugevam, kui sa seda arvad, ära lase ennast nii kergesti mõjutada. Lase minevikul minna ja ära hakka vanu suhteid üles soojendama. Pane see uks lõplikult kinni. 

 

Chiron viib su tee kokku kellegagi minevikust, et sa teeksid õige otsuse

Kreeka mütoloogias on Cheiron (Chiron) arukas ja õiglane kentaur, kes elas Pelioni mäe koopas ja õpetas ravikunsti. Kui Heraklese mürgine nool teda tabas, ei tapnud see teda, vaid tekitas talle igavese kannatuse. Cheiron on üks targematest mütoloogilistest olenditest, kellel on oskus valust õppida. Sellepärast ka astroloogias tema nimeline asteroid õpetab ka meile, kuidas toime tulla oma südamevalu või hingehaavadega. 

Praegune Veenuse transiit võib paljudele meelde tuua vanu mälestusi ja hingehaavu. See võib samuti panna vanu tuttavaid taas teineteist üles otsima. Praegu on õige aeg selleks, et vaadata oma hirmude ja kartustega tõtt ning ravida oma süda terveks.

 

Kommentaare ei ole