{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem?

foto : unsplash / Aaron Burden     Alati ei lähe kõik plaan...

foto : unsplash / Aaron Burden

 

 

Alati ei lähe kõik plaanide kohaselt. Vähemalt kahe tähemärgi esindajate jaoks ei tule järgmine nädal kõige parem. Järgmine nädal toob küll head õnne osadele tähemärkidele (seda saab lähemalt lugeda SIIT), siis teised peavad varuma natuke kannatlikkust. Kes aga tegelikult võidab : kas see, kellele kõik kandikul kätte tuuakse või see, kes on tänu õppetundidele järgmise nädala lõpuks palju targem ja tugevam? See jäägu igaühe enda otsustada.


Milliste tähemärkide jaoks ei tule järgmine nädal kõige kergem? 

 

 

 

KAKSIKUD

Ilmselt ei tule see suure üllatusena neile, kes tunnevad natukenegi astroloogiat. Päikese sisenemine Amburi märki on igal aastal Kaksikute jaoks paras väljakutse. Ühest küljest sellepärast, et Amburite märk jääb Kaksikute omaga opositsiooni, teisest küljest jälle täiendavad mõlemad tähemärgid teineteist. Ent sel korral ei ole ainult Päike Kaksikute märgiga opositsioonis vaid kõik planeedid, mis hetkel Amburi märgis tiirlevad - suhtlemise planeet Merkuur ja tegutsemise planeet Marss on samuti Amburis. Kõik need planeedid, mis on tema märgiga opositsioonis, ongi põhjuseks, miks Kaksik tunneb praegusel hetkel oma elus nii suurt stressi ja väsimust. Ta võib isegi tunda, et ta ei tea korraga, millises suunas liikuda ja mida teha, et oma plaane ellu viia, sest iga uus päev toob uue probleemi. 

Tähtis on siiski, et ta võtaks kogu oma jõu kokku ja keskenduks ühele eesmärgile korraga. Selleks on tal vaja aga tahtejõudu kasutada. Ta võib muutuda kannatamatuks ja kärsituks, kui asjad ei liigu nii kiiresti nagu tema seda tahaks. Hea oleks, kui ta ei kaotaks kunagi lootust, ei annaks iialgi alla ja õpiks neist õppetundidest, mida elul on tema jaoks varuks järgmisel nädalal. Kasutades oma tahtejõudu, saab ta igast takistusest üle ja miski ei ole võimatu. Peale kõige toetab teda Veenus Kaaludes.

 

 

 

VÄHK

Vähk peab enda eest järgmisel nädalall rohkem hoolitsema ja keskenduma üksnes sellele, mis on kõige tähtsam. Kõikide märkide järgi kuuleb ta midagi tähtsat järgnevate päevade jooksul ja seda tänu Saturnile. Saturn on hetkel ühes Veemärkides, selle tõttu ei saa Vähk enam edasi jaanalindu mängida, tal tuleb leida lahendus ühele probleemile oma elus olgugi, et see talle sugugi ei meeldi. Mugavuse pärast ei suuda Vähk oma halbadest harjumustest lahti lasta, mugavuse pärast on ta tihti ka halvas tujus ja elab seda teiste peal välja. Saturn Kalades teeb aga illusioonidele lõpu. 

Järgmine nädal paneb ta tõtt vaatama sellega, mis on tema elus valesti ja näitab talle samuti, kuidas ta saaks neid probleeme lahendada. Marss ja Merkuur rõõmsameelse ja optimistliku Amburi märgis toetavad õnneks teda. Kui Vähk natukenegi usub veel iseendasse, läheb kõik lõpuks hästi ja igale probleemile leidub lahendus. Kõige tähtsam on panna prioriteedid paika ja keskenduda üksnes sellele, mis on kõige tähtsam. Kõik muu võib oodata oma aega. Kallis Vähk, ära lase masendust endale ligi, ära tee endale oma mõtetega haiget, õpi nägema rohkem seda, mis on hästi sinu elus ja kõik saab korda.


Kommentaare ei ole