{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja valmistub minevikuga lõpparvet tegema järgmisel nädalal?

  foto : unsplash / yousef alfuhigi   Mõnikord juhtub, et t...

 

foto : unsplash / yousef alfuhigi

 

Mõnikord juhtub, et tahaks kõik sinnapaika jätta ja alustada otsast peale. Kui pinged kasvavad üle pea, kui stressi on liiga palju, kui asjad enam sugugi ei liigu või kui kõik läheb valesti. Neid põhjuseid on palju, mis tekitavad soovi millegi muu järele. Mõnikord on planeedid selle kõige taga, et aidata meil kasvada ja paremaks muutuda. Novembrikuu keskpaigas leiabki üks selline sündmus aset ja see puudutab ühte astroloogilist tähemärki. 


Mis hakkab aset leidma järgmisel nädalal? 

 

 

Suuremad muutused on aset leidmas. Planeedid on leppinud kokku kohtumise Skorpioni märgis. Päike Skorpionis annab meile jõudu, mille abil heita pilk oma hinge pimedamatesse soppidesse ja heita sinna valgust. Marss annab tahtejõudu ja energiat, mille abil muuta seda, mida muuta saab. Esmaspäeval, 13. novembril, on taevas noorkuu samuti Skorpioni märgis, mis aitab aru saada, mis on need asjad, mis ei lase sul oma unistusi ellu viia, mis takistab sul edasi minemast ja mida sa tegelikult kardad. 

Kõik planeedid Skorpioni märgis panevad meid kõike nägema teise pilgu läbi. Enam ei ole aega mõtlemiseks, nüüd tuleb tegutseda ja vabastada end oma hirmudest ja kartustest. Veenus siseneb Kaalude märki, aidates meil leida tasakaalu oma soovide ja vajaduste vahel. Merkuur on sisenemas Amburi märki, aidates meil mõista, et võib-olla tuleks otsida teisi võimalusi oma probleemide lahendamiseks ja avastada teisi teid. 


Millise tähemärgi esindaja valmistub minevikuga lõpparvet tegema? 

 

 

SKORPION

Skorpionil pole praegu mitte hetkegi kaotada. Kõik planeedid, mis hetkel tema märgis viibivad, saadavad talle oma energiat. Ta peab oma mugavustsoonist välja tulema, tahab ta seda siis või mitte. Uraan on tema märgiga opositsioonis Sõnni märgis ja soovitab tal teha lõpparve sellega, mis takistab ta oma plaane ellu viia ja hoiab teda tagasi. See pole veel kõik : Päike ja Marss Skorpioni enda märgis panevad teda nägema asju läbi teise pilgu ja keskenduma uutele eesmärkidele. 

Nagu fööniks, valmistub Skorpion tuhast tõusma. Ta vabastab ennast sellest, mis teda koormab ja mis talle enam ei sobi ega meeldi, et keskenduda üksnes sellele, mis on talle südamelähedane. Tal pole mõtet vastu hakata ja tuuleveskitega võidelda, parem on lasta ennast planeetide energiast kaasa kanda, sest see tuleb talle endale ainult kasuks. Ta peab muutma oma vaatenurka, alles siis näeb ta kõiki häid võimalusi, mida praegune planeetide seis talle kaasa toob. Kui ta on valmis muutusteks ja tahab muuta oma elu paremaks, peab ta olema valmis haarama kõikidest headest võimalustest kinni. Marss toetab teda kõikides ettevõtmistes, muutes teda enesekindlamaks. Kõik võimalused on avatud ja kõike võib juhtuda. 



Kommentaare ei ole