{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : millise tähemärgi esindaja ei lähe kunagi oma eksi juurde tagasi?

foto : pexels / KoolShooters     Kui ta ütleb, et teie suhe...

foto : pexels / KoolShooters

 

 

Kui ta ütleb, et teie suhe on läbi, siis on see läbi. Ta ei tule mitte kunagi sinu juurde tagasi.

Kui ta on armunud, annab ta endast kõik. Kui teie vahel on kõik aga läbi, ei vaata ta enam kunagi tagasi. Ta ei suhtle sinuga enam ega mõtle isegi sinu peale. Ta ei hakka oma otsust muutma. Tema jaoks oled sa edaspidi ainult ilus mälestus, mida ta katsub unustada nii ruttu, kui võimalik, et siis oma eluga edasi minna. Kui te peaksitegi kohtuma juhuslikult, teeb ta näo, nagu poleks midagi juhtunud. Tööasjades on ta kardetav konkurent, armastuses võiks ta väärida kõige hullema või kõige parema eksi tiitli endale. 

 

Millise tähemärgi esindaja ei lähe kunagi oma eksi juurde tagasi? 

 

 

SÕNN

Ta ei räägi just palju iseendast.  Ta on pigem umbuskliku loomusega. Enne, kui ta sind oma ellu laseb, paneb ta sind proovile ja vaatab, kas sa oled üldse teda väärt. Ta on põhimõttekindel ja truuduse on tema elus tähtis koht. Kui ta on aga armunud, siis ei ole tal millestki kahju. Sõnn on sündinud armastuse planeedi Veenuse kaitsva tiiva all. Ta teab, kuidas oma armastust ja tundeid sinu vastu välja näidata. Ta organiseerib sulle õhtusööke küünlavalgel, sosistab sulle kõrva kui palju ta sind armastab, valmistab sulle üllatusi ja ei unusta sind kallistada. Ta ei ole sinu jaoks mitte millestki kahju. Kui sa aga peaksid tema tundeid reetma, kui usaldus teie vahelt peaks kaduma, lõpetab ta selle suhte ja kaob ilma sõnagi lausumata. 

 

 

 

Ta on uhke ja kangekaelne ning unustab su üsna ruttu. Kui ta on sulle kord selja keeranud ja oma teed läinud, võid sa kindel olla, et ta kunagi tagasi ei tule. Kui teie suhe tema jaoks on läbi, siis on see läbi. Ära katsu temaga enam ühendust võtta ega muuta tema otsust. Ta teab, mida ta tahab ja mitte keegi ei suuda teda panna oma arvamust muutma. Parimal juhul võib ta ainult ärrituda ja ta vastab sulle lühidalt : "Ära kirjuta mulle enam". Ta eelistab sind ignoreerida. See on tema kättemaks.  Kui sa tahad oma Sõnni tähtkujus sündinud eksi tagasi saada, siis võid sa selle lootuse kohe maha matta, sest see ei õnnestu sul. Me oleme juba sind ühes eelnevas artiklis hoiatanud, miks sa ei tohi kunagi kinkida oma südant inimesele, kes on sündinud Sõnni tähtkujus (artiklit võib lugeda SIIT). Õnneks on eksimine inimlik ja sul on alati võimalik valida enda kõrvale mõni parema iseloomuga kaaslane.


Kommentaare ei ole