{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal õnne?

foto : unsplash / freestocks      Milline päev toob sinu tä...

foto : unsplash / freestocks

 

 

 Milline päev toob sinu tähemärgile sellel nädalal kõige rohkem õnne? 

 

JÄÄR - laupäev, 2. detsember

Laupäev toob Jäärale õnne. Marss, Veenus ja Päike liidavad oma energia ja jõu, et kinkida Jäärale mälestusväärne päev, mis peaks talle tooma kõikide märkide häid uudiseid. 

 

SÕNN - reede, 1. detsember

Reedel võib Sõnn kindel olla sellele, et Pluuto, Uraan, Neptuun ja Kuu saadavad talle head energiat, viivad ära tema kahtlused ja hirmud ning aitavad tal näha asju läbi teise vaatenurga. Lisaks muudavad nad Sõnni palju optimistlikumaks.  


KAKSIKUD - teisipäev, 28. november

Novembrikuu viimane nädal ei ole olnud kõige parem Kaksikute jaoks, teisipäev peaks tulema aga kõikide märkide järgi palju parem. Kuu ja Veenus toetavad teda sellel päeval, mis peaks tooma Kaksikutele lisaks ka suuremat rahaõnne kaasa. 


VÄHK - neljapäev, 30. november

Neljapäevane päev toob Vähi tähemärgi esindajale õnne. Kuu on sel päeval Vähi märgis. Tänu hea õnne planeedi Jupiteri toetusele Sõnni märgis on Vähi jaoks sellel päeval kõik võimalused avatud. Neljapäevane päev toob Vähile raha- ja pereõnne. 

 

 

 


LÕVI - laupäev, 2. detsember

Kuu on laupäeval Lõvi märgis, tuues talle sellega head õnne kaasa. Lisaks toetavad teda sellel päeval ka Veenus, Marss ja Päike. 

 

NEITSI - reede, 1. detsember

Päike Amburi märgis mõjub Neitsile alati natuke kurnavalt ent reedene päev teeb selles suhtes väikese erandi, tuues talle head õnne kaasa. 

 

KAALUD - teisipäev, 28. november

Tänu Veenusele on Kaalusid ees ootamas teisipäeval väga hea päev. Veenus on hetkel Kaalude märgis, ent lisaks Veenusele toetavad Kaalusid teisipäeval kõikides ettevõtmistes ka Uraan, Kuu ja Merkuur. Tänu sellele peaks Kaalude esindaja leidma ootamatud lahendused oma probleemidele ja mitmed mured kaovad. 

 

SKORPION - neljapäev, 30. november

Viimased päevad ei ole olnud kõige paremad tema jaoks, neljapäevane päev toob talle õnneks head õnne kaasa. Tänu Kuule ja Neptuunile, mis moodustavad tugeva liidu Veemärgis, peaks Skorpion neljapäeval kuulma häid uudiseid, mis teevad ta meele rõõmsaks. 

 

 

 


AMBUR - laupäev, 2. detsember

Kuu on sellel päeval Lõvi märgis, tuues sellega head õnne ka kõikidele Amburitele. Planeedid liidavad oma jõud, et kinkida Amburile ilus ja mälestusväärne päev. 


KALJUKITS - reede, 1. detsember

Kaljukitsed küll horoskoope ei usu aga kui uskuda planeete, siis on Kaljukitsesid ees ootamas üle ootuste hea päev reedel. Pluuto toetab neid sellel päeval kõikides ettevõtmistes, aidates neil oma unistusi ellu viia. Lisaks on Kuu Vähi märgis, tuues neile rahaõnne kaasa.


VEEVALAJA - teisipäev, 28. november

Uraan (Veevalaja planeet), moodustab harmoonilise aspekti Veenuse (raha, armastus, lepingud), Pluuto (rikkus, muutused) ja Neptuuniga (unistused). Seega võib teisipäev tuua Veevalajale õnne armastuses, rahaasjades või mõlemas korraga.


KALAD - neljapäev, 30. november

Kaladele toob õnne neljapäevane päev. Saturn (kohustused, lepingud) ja Neptuun (unistused) Kalade märgis moodustavad tugeva liidu, tuues Kaladele sellega head õnne kaasa kõikides valdkondades.

 


Kommentaare ei ole