{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : Marss siseneb Amburi märki 24. novembril

foto : unsplash / Bryan Goff      24. novembrist kuni 4. ja...

foto : unsplash / Bryan Goff

 

 

 24. novembrist kuni 4. jaanuarini viibib Marss rõõmsameelse ja optimistliku Amburi märgis. Mida see aga meile kaasa toob? Kahtlemata suuremat soovi tulla oma mugavustsoonist välja ja minna maailma avastama. Novembrikuus oli taevas elektrit täis ja selle tõttu tundsid paljud soovi vahelduse ja muutuste järele. Asjad ongi muutumas koos olukordadega. Kõik meie ümber muutub kiiremaks. Sina võid seda kutsuda nii nagu tahad aga astroloogias kutsutakse seda Amburite ajaks, sest Päike sisenes 22. novembril energilise Amburi märki. Kosmiline kentaur võtab ohjad enda kätte ja pühib kõik takistused oma teelt. Ambur ei kannata aeglust, ta tahab liikumist. 24. novembril liitub Marss Päikesega, liikudes omakorda Skorpioni märgist Amburisse. 


Marss Amburis muudab enesekindlamaks

Punane planeet on harjunud tihti siirduma ühest tähtkujust teise. Peale seda, kui Marss veetis terve kuu Skorpioni märgis, maandub ta nüüd Amburis, muutes sellega valitsevat energiat meie ümber optimistlikumaks ja meid endid palju enesekindlamateks. Pole siis ka midagi imestada, kui inimesed järgnevate nädalate jooksul kalduvad tegutsema üsna mõtlematult ja impulsiivselt ning võtavad rohkem riske. Rutiin ja üksluisus võivad hakata väsitama ning muutuda kurnavaks. Paljud otsivad võimalust sellest vabaneda. 

 

 

 

Ambur on sodiaagi suur seikleja. Ambur otsib alati võimalusi, kuidas muuta oma elu põnevamaks. Ta on ka suur filosoof, kes tahab kõike teada ja kõike oma käega järele proovida. Kui punane planeet Marss (ambitsioonikus, jõud, võim, tegevus) jõuab Amburi märki, tekitab see väikese kosmilise plahvatuse. See paneb meid nägema elu läbi teise pilgu, aitama meil leida uusi ideid ja mõtteviise, avastama teisi võimalikke teeradu ning nägema rohkem võimalusi. Marss Amburis on nagu raputus, mis ajab meid talveunest üles ja tõukab mugavustsoonist välja minema. Marss Amburis paneb meid rohkem uskuma iseendasse ja oma õnnetähte. Tänu sellisele planeetide seisule viiakse järgnevate nädalate jooksul mitmed suured unistused ellu. Marss Amburis motiveerib ja inspireeriv meid, soovitades meil teha esimene samm oma õnne suunas. 


Kuidas mõjutab Marss Amburis tähemärke? 

Kõik sodiaagimärgid ei tunneta energiaid samal moel. Igal on oma planeet, oma mõtlemisviis ja omad harjumused. Seega on loomulik, et Marss Amburis toob head õnne osadele, teiste jaoks võivad järgnevad nädalad tulla aga üsna kurnavad.

 

 

 

  • Tulemärgid ( Jäär, Lõvi ja Ambur) tunnevad muidugi kõige rohkem Marsi energiat Amburi märgis. Peale viimast tühja ja vaikset perioodi, saavad nad lõpuks ometi oma jõu ja energia tagasi. Tänu sellele viivad nad kõik oma plaanid ellu. Nad muutuvad palju julgemateks ja ettevõtlikemateks nii töö juures, kui eraelus, otsides iga hinnaga võimalusi, kuidas rutiinist vabaneda. 
  • Õhumärgid (Kaksikud, Kaalud ja Veevalaja) võivad kindlad olla, et suuremad muutused on tulemas. Kolm Õhumärki on väga head suhtlejad, selline planeetide seis muudab neid veelgi julgemateks, aidates neil teha esimene samm. Nii mõnedki kohtumised peaksid sellel perioodil aset leidma. Töö juures tulevad nad lagedale uute ja väga heade ideedega, tänu sellele peaks hea edu neid ka selles valdkonnas saatma. Kõikide märkide järgi tulevad järgmised nädalad üsna kiired ja sündmusterohked. 
  • Maamärkide (Sõnn, Neitsi ja Kaljukits) jaoks on asjad natuke keerulisemad. Võib juhtuda, et nemad tunnevad oma elus kõige rohkem segadust sellel perioodil. Nemad, kes nad eelistavad tavaliselt kõike rahulikult analüüsida ja võtta aega maha, tunnevad korraga, et neile ei jäeta piisavalt aega ja neid tõugatakse kogu aeg tagant ühel või teisel põhjusel. Nad peavad iga hinna eest leidma tasakaalu oma ellu.
  • Veemärgid (Vähk, Skorpion ja Kalad) ei tunne ennast sellel perioodil kõige paremini. Nende jaoks võivad järgmised nädalad tulla üsna väsitavad ja kurnavad emotsionaalselt. Hea oleks, kui nad võtaksid rohkem iseenda jaoks aega ja lõpetaksid lihtsalt muretsemise asjade pärast, mida nad muuta ei saa.

Kommentaare ei ole