{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : järgmine nädal toob head õnne nende tähemärkide esindajatele

foto : unsplash / freestocks      Planeetidel on mõnikord m...

foto : unsplash / freestocks

 

 

 Planeetidel on mõnikord meie jaoks häid üllatusi varuks. Novembrikuu oli vaimselt üsna kurnav kuu, pannes meid oma elu üle ja eksistentsiaalsete küsimuste üle järele mõtlema, praegu aga, kus Päike on lahkunud Skorpioni märgist ja sisenenud Amburisse, muutub ka valitsev energia palju paremaks. Ambur on juba oma loomult rõõmus, optimistlik ja sädelev, sellises rütmis peaks algama ka uus kuu. 


Milline on planeetide seis järgmisel nädalal? 

Aeg on hinge tagasi tõmmata ja nautida oma elu. Päike on tagasi suure ringiga Amburi juures, saates meile vajalikku energiat ja head tuju, mida jagada oma sõprade ja lähedastega. Järgmine nädal peaks tulema kõikide märkide järgi sündmusterohke. Kui terve novembrikuu vaevas sind suurem väsimus ning hea meelega oleks talveunne jäänud nagu karud, siis järgnevad päevad peaksid selle roidumuse sinust välja raputama, kindlasti tunned ka sina, kuidas sa saad uut energiat juurde iga päevaga. Samm muutub kiiremaks ning motivatsioon tuleb tagasi. Hea tuju koos sellega. Marss siseneb omakorda 24. novembril Amburi märki. Selle tõttu hakkavad aga täiesti uued tuuled puhuma meie kohal. 

Samal ajal aga liiguvad Merkuur (suhtlemine) ja Veenus (armastus) käsikäes edasi. Planeedid liidavad oma jõud, et aidata meil paremini rääkida sellest, mis südamel. Merkuur on hetkel Amburi märgis, Veenus aga Kaaludes, mõlemate planeetide energia aitab muuta valitsevat õhkkonda kergemaks ja vabamaks. 27. novembril on taevas täiskuu Kaksikute märgis, mis toob kaasa palju häid võimalusi. 


Millistele tähemärkidele toob järgmine nädal rohkem õnne? 

 

 

JÄÄR

Jäär on sodiaagi kõige ettevõtlikum tähemärk. Ta ei püsi pudelis ka paigal ning energiast temal juba puudust ei tule. Päike, Marss ja Merkuur Amburi märgis toovad Jäärale järgmisel nädalal head õnne kaasa. Koos sellega on tema elus algamas palju parem periood. Novembrikuu ei olnud tema jaoks kõige parem, Jääral on ainult hea meel, kui asjad hakkavad lõpuks ometi liikuma õiges suunas. Novembris pidi ta mitmele oma plaanile kriipsu peale tõmbama, nüüd aga hakkavad head võimalused ise avanema. Jäär tunneb end lõpuks ometi nagu kala vees ja on omas elemendis, valmis kõigeks, et viia oma suuremaidki unistusi ellu. 

Päike ja Marss saadavad talle head energiat, muutes teda veelgi enesekindlamaks ning toetavad teda kõikides ettevõtmistes. Jääral tekivad uued ideed ja ta hakkab seadma endale uusi ja veelgi suuremaid eesmärke. Ta peab ainult õppima, kuidas oma energiat maandada nii, et ta ennast päris ära ei kurnaks. Mis puutub aga Merkuuri, siis aitab suhtlemise ja kommunikatsiooni planeet Jääral parandada oma suhteid ning olla diplomaatilisem. Tänu sellele leiab Jäär endale vajalikud liitlased, kes tema ideede ja plaanidega kaasa tulevad ning teda toetavad. 

 

 

 


SÕNN

Lõpuks ometi saab Sõnn hinge tagasi tõmmata ja tõtt tunnistades tuleb öelda, et see teeb talle ainult head. Viimased päevad ei ole tema jaoks olnud kõige paremad. Kõik planeedid, mis tema märgiga opositsioonis olid, on nüüd tähemärki vahetanud, tänu sellele kaovad ka pinged ja probleemid ning Sõnn leiab oma hingerahu lõpuks ometi tagasi. Igapäevane elu muutub taas rahulikumaks, kui stressi on vähem. Sõnn hakkab tänu sellele taas nägema tulevikku palju paremas valguses. Lõpuks ometi võib ta tunda, et on õigel ajal, õiges kohas. See aga lisab talle enesekindlust. Niimoodi, palju julgemana ja lootusrikkamana, laseb Sõnn ennast elumere lainetest kaasa kanda, leides tagasi oma hea tuju ning rõõmsa meele. 

Kõik pinged ja arusaamatused lähedastega peaksid samuti kaduma. Hea õnn leiab tema juurde taas tee ning mitmed head võimalused peaksid tekkima. Järgmisel nädalal on tal õigus unistada suurelt, sest mitmed tema soovid võivad täituda, sest Sõnni õnnetäht ei jäta teda maha. Eriti, kui võtta arvesse seda, et hea õnne planeet Jupiter on tema märgis, toetades teda kõikides ettevõtmistes.

 

 


VEEVALAJA

Veevalajale meeldib silma paista oma originaalsuse poolest, tema ei taha midagi nii teha nagu teised. Ta ei taha olla üks halli massi seast. Järgmisel nädalal just seesama originaalsus talle head õnne toobki. Marss Amburi märgis toob Veevalajale head energiat kaasa, aidates tal oma plaane ellu viia. Tänu sellele peaks Veevalaja saama ühe hea uudise, mis on seotud ühe asjaga, mida ta oma südames ootab ja loodab. Ka töö juures peaksid head uudised teda ees ootama. Veevalaja on valmis tõestama, milleks ta võimeline on ning teeb kõik, et viia oma suuri plaane ellu. Ta ei jää ootama, vaid tegutseb. Veenus aitab tal kõiki ära rääkida ning veenda neid, keda vaja. Lisaks toob Veenus talle järgmisel nädalal ka suuremat rahaõnne kaasa. Kõik tema ettevõtmised peaksid õnnestuma, kõige tipuks peaks ta saama suurema summa raha.

Tänu Merkuurile leiab Veevalaja õiged sõnad, millega oma mõtteid väljendada. Ka armastuses peaksid planeedid tooma talle järgmisel nädalal suuremat õnne kaasa. Tänu sellele on Veevalajat ees ootamas väga hea nädal. Viimased ajad ei olnud tema jaoks kõige paremad, nüüd muutub õnneks kõik tema elus ja ta saab aru, mida tähendab see, kui sul veab.

Kommentaare ei ole