{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ambur

    Armastus ja kohtumised Tõenäoliselt oled sa kuu alguses tähelepanelik ja hooliv oma kaaslase vastu, seejärel aga saavad...


 

 

Armastus ja kohtumised

Tõenäoliselt oled sa kuu alguses tähelepanelik ja hooliv oma kaaslase vastu, seejärel aga saavad igapäevase elu probleemid ja kohustused sind kätte ning kuna sul on tunne, et sa pead üksi kõikidele probleemidele lahenduse leidma, võid sa hakata oma kaaslast alusetult ründama, see aga tekitab pingeid teie vahel. Aasta lõpp peaks teid omavahel jälle ära lepitama. Kui sa oled aga vallaline, pead sa ootama paremad ajad ära, ilmselt tuleb armastus sinu ellu alles järgmisel aastal.


Töö

Mõned muutused on sind ees ootamas töö juures. Kuidas ka ei ole, katsu võimalikult hästi kohaneda iga olukorraga. Parem oleks, kui sa hoiaksid mõnda aega madalat profiili. Kuu teine pool võib kaasa tuua häid võimalusi karjääri tegemiseks. Ka sinu majanduslik seis peaks paranema detsembrikuu jooksul. 

 

 


Tervis

Ãœkski suurem terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada. Sa peaksid olema heas vormis. Ära jää siiski liiga palju istuma, katsu rohkem liikuda ja hoida ennast tegevuses. Ära kurna liiga rasvase toiduga ka oma organismi ära. 


Pere ja sõbrad

Üks arusaamatus ühe lähedase inimesega võib rikkuda sinu suhet temaga. Ära hakka liiga ennatlikke järeldusi tegema ja katsu selle asemel panna prioriteedid paika.

Kommentaare ei ole