{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, igatsed sa millegi muu järele. Hea oleks, kui sa ei teeks midagi ilma oma ka...


 

 

 Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, igatsed sa millegi muu järele. Hea oleks, kui sa ei teeks midagi ilma oma kaaslasega eelnevalt nõu pidamata ja kindlasti mõtlesid rohkem selle peale, kuidas oma suhet hoida. Tunne huvi ka selle vastu, millised on tema soovid ja igatsused. Kui sa oled aga vallaine, siis ära otsi enam juhusuhteid vaid katsu leida oma ellu midagi tõsisemat. Kahel viimasel nädalal võid sa kohtuda selle õige inimesega. 

 

Töö

Novembrikuu peaks tulema rahulik. Kui sul on plaane, pead sa natuke kannatlikkust varuma enne, kui saad neid ellu viia. Novembrikuus su asjad ei liigu nii nagu sina seda tahaksid, seega ei tohiks see kuu sulle mingeid muutusi kaasa tuua. Kui sa oled uue töökoha otsingutel, pead sa varuma kannatlikkust kuni detsembrikuuni. 

 

 

 

 

Tervis

Hoia end soojas, külmetushaigused võivad sind kimbutada novembris. Ära unusta võtta aega ka puhkamiseks ja hoolitse oma kehalise vormi eest. Ära söö iga päev liiga rasvast toitu ja hoia stressi endast eemal. 

 

Pere ja suhted

Rasketel aegadel saad sa teada, kes on su tõelised sõbrad. Novembrikuu tõestab sulle seda vee kord.Tänu lähedaste toetusele saad sa probleemidest üle. Ära unusta ise ka neid, kes tunnevad end üksi. 

Kommentaare ei ole