{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja

     Kuu on nädala alguses Sõnni märgis, soovitade sul tegutseda rahulikult ja ilma kiirustamata. Kuula oma keha ja hoolitse...


 

 

 Kuu on nädala alguses Sõnni märgis, soovitade sul tegutseda rahulikult ja ilma kiirustamata. Kuula oma keha ja hoolitse rohkem iseenda eest, sest Kuu ja Uraani liit võib põhjustada pingeid ja stressi. 5. oktoobril siseneb Kuu Kaalude märki, liitudes Päikese ja Marsiga, sinule tõotab see kaasa tuua head õnne. Võimalik, et sellel nädalal leiab aset üks täiesti ootamatu kohtumine. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis, mille tõttu sa võid olla emotsionaalsem. Päike on Kaaludes.


Armastus

See nädal peaks sulle tooma nii õnne, kui armastust. Planeet Pluuto muudab sind emotsionaalsemaks. Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa näha oma kaaslast hoopis teise pilgu läbi ja hakata teda rohkem hindama tänu ühele vahejuhtumile. Kui sa oled aga vallaline, siis on sul kõik võimalused, et oma unistusi ellu viia. Sa kohtud õige inimesega õigel hetkel.

 

 

 

Töö

See nädal ei tule just kõige parem sinu jaoks. Tõenäoliselt pead sa langetama ühe tähtsa otsuse, mis võib-olla käib sulle üle jõu. Töö juures võib valitseda pingeline ja stressirohke õhkkond. Ära sekku teiste omavahelistesse konfliktidesse. Varu kannatlikkust ja kõik saab korda.

 

Tervis

Tänu Jupiterile peaksid sa olema heas vormis. Ära unusta sporti teha, see aitab pead tuulutada ja on tervisele kasulik. 

Kommentaare ei ole