{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

    Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa novembris kindel olla, et su kaaslane on sinu vastu veelgi tähelepane...

 


 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, võid sa novembris kindel olla, et su kaaslane on sinu vastu veelgi tähelepanelikum ja hoolivam, kui tavaliselt. Tänu sellele paraneb ka teie omavaheline suhe ja te leiate taas üles selle sädeme, mis teid omavahel liitis suhte alguses. Kui sa aga otsid oma ellu veel suurt armastust ja hingesõpra, siis mine alati külla, kui sind kutsutakse, võib juhtuda, et kuu keskpaigas ühe tuttava juures kohtud sa sellega, keda oled nii kaua oodanud. 

 

Töö

Novembrikuu toob sulle kaasa häid võimalusi oma praeguse positsiooni parandamiseks. Mitmed ootamatud sündmused peaksid aset leidma, mis aitavad sul karjääri teha. Haara kõikidest headest võimalustest kinni. Kui sa oled aga uue töökoha otsingutel, peaksid sa saama novembrikuu jooksul häid uudiseid. Mis puutub rahaasjadesse, tuleb sul olla ettevaatlikum ja hoiduda suurematest kulutustest. 

 

 

 

 

Tervis

Katsu hoida stressi ja pingeid endast eemal ja ära mõtle kogu aeg oma probleemide peale. Sa teed ise tihti sääsest elevandi. Kui sa hakkaksid positiivsemalt mõtlema, paraneks ka su tervis ja sa saaksid jõudu juurde. Ära kurna ka oma organismi ära liiga rasvase toiduga, söö rohkem värsket ja ära unusta vitamiine. Hoia end ka külmetushaiguste eest.

 

Pere ja suhted

Novembris on sul nii kiire, et sul pole palju aega ei oma sõprade ega lähedaste jaoks. Selle tõttu võivad tekkida probleemid ja arusaamatused viimastega, kes teevad sulle etteheiteid. See aga pole õige, et sa oma lähedaste peale ei mõtle. Katsu leida aega vähemalt, et helistada neile, kes on sulle kallid. 

 

Kommentaare ei ole