{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat soovi olla koos oma lähedaste inimestega. Ku...

 


 

 Kuu on nädala alguses Kaksikute märgis, selle tõttu võid sa tunda suuremat soovi olla koos oma lähedaste inimestega. Kuu on sinu märgis 2-3. novembril, moodustades harmoonilise aspekti Saturniga, Veenuse ja Jupiteriga. Tänu sellele on sind ees ootamas väga hea nädal. Ära unusta unistada suurelt, sinu soovid võivad täituda. 4. novembril lõppeb Saturni retrograad Kalade märgis ja see tähendab, et asjad hakkavad taas liikuma õiges suunas. Head uudised on sinu poole teel. 


Armastus

Kolm planeeti mõjutavad sinu armastuse sektorit. Ja see on väga hea enne, sest suur õnn on sind ootamas. See õnn jääb kestma aga ainult juhul, kui sa ka ise selle eest hoolitsed. Kui sa oled vallaline, siis seekord on õnn sinu käeulatuses. Kohtumine, mida sa nii kaua oled oodanud, ei ole enam kaugel. 

 

Töö

Töö juures valitsev õhkkond peaks olema rahulik ja meeldiv. Saturn jätab sind rahule ja sellepärast ei ole sul vaja ühtegi probleemi karta. Ja tänu Veenusele, mis kaitseb praegu sinu tööasju, võid sa kindel olla, et sellel nädalal saadab sind hea õnn.

 

 

Tervis

Hea oleks, kui sa hoolitseksid rohkem oma tervise eest. Lõpeta kõik see, mis võib su tervisele halba teha ja hakka tervislikumalt toituma.  Tee sporti ja liigu rohkem. Kõik su pingutused muudavad su tervist paremaks.


Raha

Merkuur ja Uraan võivad sulle raha juurde tuua täiesti ootamatul moel aga Neptuun võib sind innustada rohkem kulutama. Praegu ei ole õige aeg spekuleerimiseks. 

 

 



 





Kommentaare ei ole