{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähk

     Kuu Jäära märgis ei ole kõige paremas aspektis sinu märgiga ja selle tõttu võib sul tekkida tunne, et su elust on midag...


 

 

 Kuu Jäära märgis ei ole kõige paremas aspektis sinu märgiga ja selle tõttu võib sul tekkida tunne, et su elust on midagi puudu. Ilmselt on see seotud minevikuga, mis ei lase sul oma eluga rahulikult edasi minna. Päike on Skorpioni märgis. 


Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, siis oled sa ilmselt lihtsalt õnnelik, teadmatagi miks. Vaata, et sa ainult liiga palju ei kuku idealiseerima ja imetlema oma partnerit. Kui sa oled vallaline, siis oodates ilusat kohtumist, hoolitse rohkem oma lähedaste eest ja ole sõpradega koos.

 

 


Töö

Vaata, et sa ennast ära ei kurna. Katsu paremini organiseerida oma tööasju ja lükka kõrvale kõik see, mis võib veel oodata. Ära pinguta end üle, hoolitse rohkem enda eest, see on väga tähtis ja katsu olla asjadest üle, see aitab sul paremini keskenduda kõige olulisemale.


Tervis

Merkuur soovitab sul rohkem puhata. Tee joogat ja hingamisharjutusi, mis aitavad sul tagasi leida vaimset tasakaalu. Mine varem magama, ka see aitab sul enesetunnet parandada ja maandada stressi.


Raha

Organiseeri oma rahaasju paremini.

 

Väike nõuanne: ära ela üle oma võimete


Kommentaare ei ole