{ads}

HIDE

Viimased

latest

Uuringud näitavad, et naistele meeldivad palju rohkem nooremad mehed

  foto : unsplash / Hunter Newton Kui vana sinu arust on ide...

 

foto : unsplash / Hunter Newton

Kui vana sinu arust on ideaalne mees? Kas see, kes on oma parimais aastais? Millised mehed tegelikult naistele meeldivad? Uuringute järgi selgub, et naistele meeldivad palju nooremad mehed. 

Mis oleks, kui me enam ei korrutaks nii palju, milline peab üks tõeline ja normaalne paarisuhe välja nägema. Miks kõik arvavad, et üks tõeline mees peab olema pikka kasvu, lokkis juutega, musklites ja natuke naisest vanem? Nüüd on kõik muutunud ja mees võib täiesti vabalt olla naisest lühem ilma, et kellelgi oleks midagi siin juures öelda. Need on iganenud arvamused inimestest. 

 Lisaks sellele, et mehe pikkus pole enam oluline, ei oma ka tähtsust mehe vanus. 2000ndate alguses naerdi välja neid, kes noorte meestega ringi ajasid, nüüd on ühiskonnas suur muutus toimunud. Paljudel kuulsustel on endast palju noorem mees. 

 


Vanus pole mingi määraja

Vähemalt leiavad seda erinevate tutvumisportaalide kasutajad. Välja arvatud muidugi need näited, kui mõne äti käevangus on verinoor neiu, kelle kohta kohe ei saagi aru, kas tegemist on lapselapse või elukaaslasega, ei ole suur vanusevahe enam mingi näitaja. Tänapäeval ei ole enam ainult mehed need, kes valivad endale nooremaid kaaslasi, vaid ka naised on hakanud käima nooremate meestega. Ühe tutvumisportaali poolt läbi viidud uuringutöös selguski, et enamik naisi eelistab endale valida kohtingukaaslasteks nooremaid mehi. See on muidugi üldine suund aga keegi ei käsi hakata endale valima nooremat meest, kõige tähtsam on leida enda kõrvale inimene, kellega sa saad õnnelikuks.


 

 

Kommentaare ei ole