{ads}

HIDE

Viimased

latest

Täna õhtul on taevas täiskuu Sõnni märgis

foto : pexels / Roberto Nickson     Tänane öö tõotab tulla ...

foto : pexels / Roberto Nickson

 

 

Tänane öö tõotab tulla eriti pingeline ja emotsionaalselt kurnav. Lisaks kella keeramisele, mis mõjutab meie bioloogilist kella, särab taevas ka täiskuu. Tegemist ei ole aga lihtsa täiskuuga vaid täiskuuga, millega kaasneb kuuvarjutus ja selle tõttu on see täiskuu eriti võimas. . Selle kuuvarjutusega Sõnni märgis saab läbi ka kaks aastat kestnud varjutuste hooaeg Sõnni ja Skorpioni teljel, mis sai alguse 2021. aasta novembris ning samuti peaksid kaduma kõik probleemid, mis sellega kaasnesid ja mis puudutasid raha, armastust ja vastastikkuseid õiguseid.

Seekordne kuuvarjutusega täiskuu soovitab meil vaadata oma suhted üle ning teha lõpp sellistele suhetele, mis ei vii nagunii kuhugi ja rikuvad vaid su tuju. Samuti on tänane päev hea selleks, et vabastada end kõigest sellest, mis sind koormab ja ei lase sul rahulikult elada. Kui sa tunned täna kellegi vastu meelepaha ja pettumust, siis on praegu õige hetk selleks, et lasta Kuul oma mured ja probleemid ära viia ning aidata sul hingerahu leida.

Kuna Kuu liitub hea õnne planeedi Jupiteriga Sõnni märgis, toob tänane päev meile ka suuremat raha- ja karjääriõnne kaasa. 

 

 

 

 

Kuidas mõjutab tänane täiskuu aga sodiaagimärke? 

 

JÄÄR

Sa saad seda, mida sa tahad ja millele sa mõtled. Kui sa tahad oma elujärge parandada või midagi saada, pead sa lõpetama muretsema ja keskenduma sellele, mida sa tahad, mitte sellele, mida sa ei taha. Kuu energia aitab sul oma soove ellu viia. 

 

SÕNN

Tänane päev on sinu päev. Sea endale uued plaanid ja eesmärgid, Kuu ja Jupiter toetavad sind kõikides ettevõtmistes. See nädalavahetus toob sulle palju õnne kaasa.

 

KAKSIKUD

Sa unustad tihti iseenda ja oma vajadused ning soovid ja selle tõttu on su elu stressirohke. Võta täna aega enda jaoks. Ära mõtle enam mineviku peale, vaata tuleviku poole ja mõtle selle peale, et tänane täiskuu toob sulle rahaõnne kaasa. Otsi võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna. Ja ära lase toksilistel suhetel oma elu rikkuda. 


VÄHK

Sa pead tegema rahu enda ja teiste vahel, ära lase ennast enam nii palju teistest ja nende arvamusest mõjutada. Unusta kõik halb ja mine oma eluga edasi. Sellel nädalavahetusel katsu rohkem aega veeta oma lähedastega, kellega sa tunned ennast hästi.

 

 

 


LÕVI

Sea endale uued eesmärgid, mille poole püüelda. Pane oma soovid ja igatsused paberile kirja, Kuu energia aitab su soove täita. Kui sa tunned viimasel ajal suuremat rahutust, on see sellest, et sa oled jätnud paljud asjad välja ütlemata. Sa oled leppinud asjadega, mis pole sulle meeldinud. Sa oled alla neelanud sõnu, mis on teinud sulle haiget. Lase Kuu energial viia ära kõik, mis teeb sulle haiget ning tuua su ellu rohkem rõõmu ja õnne.


NEITSI

Ilmselt tahad sa teha midagi teistmoodi, selleks pead sa aga oma mugavustsoonist välja tulema ja otsustama midagi. Sa igatsed millegi muu järele ja tahad midagi oma elus muuta, sa oled ambitsioonikam ja tahad viia oma unistused ellu. Kõik see, mida sa otsid, otsib sind ka, muretsemise asemel pead sa mõtlema rohkem selle peale, mida sa tahad ja mitte selle peale, mida sa ei taha. Vastused tulevad õigel ajal, kui sa oled kannatlik.

 

KAALUD

Täiskuu energia toob sulle mitmeid häid võimalusi kaasa, kui sa unistad suurelt ja tead, mida sa tahad.  Kuu energia aitab viia ellu su suuremaidki unistusi, kui sa ei hakka kahtlema ja muretsema. 


SKORPION

Muuda seda, mida sa muuta saad. Vabasta ennast kõigest sellest, mis paneb sind kannatama ja teeb sulle haiget. Tänane täiskuu toob sulle kaasa võimaluse teha oma elus uus algus. Ära vaata enam tagasi. Sa oled paremat väärt. 

 

 

 


AMBUR

Tänane täiskuu peaks sulle rahaõnne kaasa tooma, ära maga seda head võimalust maha ja unista suurelt. Võib juhtuda, et sa saad suurema summa raha täiesti ootamatust kohast sellel nädalavahetusel. 

 

KALJUKITS

Ole iseenda ja teiste vastu parem. Ära oota, et teised sinu eest hoolitseksid. Sa vajad puhkust nii emotsionaalselt, kui füüsiliselt. Võta aega iseenda jaoks. Sellel nädalavahetusel peaksid sa saama ühe hea uudise.


VEEVALAJA

Ole uhke iseenda üle. Mõtle kõige selle peale, mida sa oled oma elus ära jõudnud teha. Tänane päev võib sinu jaoks emotsionaalselt kurnav, katsu sellepärast olla rohkem lähedaste inimestega koos. 

 

KALAD

Tee midagi, mis aitab sul pingeid ja stressi maandada. Sa muretsed liiga palju asjade pärast, mis pole seda väärt. Mõtle positiivsemalt ja usu rohkem iseendasse. Sea endale uued eesmärgid ja ära kahtle nii palju oma võimetes. See nädalavahetus peaks sulle kaasa tooma mitmeid häid võimalusi, mis peaksid su tuju heaks tegema.

 




 



Kommentaare ei ole