{ads}

HIDE

Viimased

latest

Suur vanusevahe : mees 38-aastane, naine 24-aastane "Ma kartsin, et mind hakatakse imelikult vaatama"

  foto : unsplash / Katarina MiloÅ¡evic   Markus on 38-aasta...

 

foto : unsplash / Katarina Miloševic

 

Markus on 38-aastane mees, Jana aga 24-aastane naine. Nad on koos olnud juba terve aasta. 

"Me kohtusime Janaga täiesti juhuslikult. Tegelikult oli ta mu sõbra kohtingukaaslane ja ma vaatasin kohe, et nii kena tüdruk. Ta tundus jah noor aga mitte nii noor, kui ta tegelikult on. Kuna mu sõbral ja Janal eriti ei sujunud suhe, siis jättis ta mulle vabad käed tegutsemiseks. Marek andiski mulle Jana numbri ja nii ma võtsingi Janaga ühendust. Mul polnud õrna aimugi, kas ta mulle üldse vastab või mitte, sest me olime kohtunud ainult põgusalt sel õhtul. Aga ta vastas. 

Meie vahel oli kohe midagi, seda oli tunda. Kui me kokku saime, oli ta täpselt selline nagu ma teda mäletasin. Ta meeldis mulle kohe. Meil oli nii palju rääkida omavahel, tema rääkis oma elust ja mina oma elust  - nagu ikka esimesel kohtumisel. Tema oli see, kes küsis, et kas mul ongi harjumuseks temavanuseid naisi vaadata ja kas mul tuleb seda tihti ette. Mind üllatas see küsimus, sest mulle polnud veel kohale jõudnud, et Jana nii noor on. Kui ta ütles oma tõelise vanuse, siis olin ma ikka sõna otseses mõttes Å¡okis. Ma ei tahtnud, et mind hakatakse süüdistama igasugustes asjades noorte neidude vastu. 

 

 

Aga me otsustasime ikkagi uuesti kokku saada. Janat see ei häirinud üldse, et ma temast nii palju vanem olen. Mul endal oli siiski raske ette kujutada, et mul on suhe nii noore naisega. Ma ei kujutanud ette, mida teised arvavad. Mul pole erilisi kogemusi naistega, ma ei ole mingi naistekütt. Viimane tõsisem suhe lõppes 5 aastat tagasi. Ma ei ole naisi vahetanud. Ma küsisin Janalt, kas see sobib talle, kui me saame veel kokku aga oma suhtest esialgu teistele ei räägi. Ta oli nõus sellega. 

Ja nüüd me nii olemegi koos, et käime kinos, koos väljas söömas ja nädalavahetused veedame koos aga ma ei ole näinud Jana vanemaid, tema pole minu vanematega ka kokku saanud. Meie lähedased ei tea midagi meie suhtest. Isegi osad sõbrad pole sellega kursis. Töö juures teatakse, et mul on keegi aga ma ei ole Janat neile tutvustanud ega kutsunud kaasa, kui olen töökaaslastega väljas käinud. Keegi pole küsimusi esitanud. Jana käib oma sõpradega väljas ja ma ei näe selles probleemi. Vähemalt nii kaua, kui ta minu jaoks ka aega leiab. Lähitulevikus kavatseme siiski oma suhte avalikuks teha ja mingil ajal ka kokku kolida. Mul pole õrna aimugi, mis sellest loost saab. 

 

 

Ma ei tunne häbi sellepärast, et ma Janat armastan ja tema mind armastab. Lihtsalt ühiskond on selline, et vaatab kõige peale halva pilguga. Samas ma saan ka aru, et kui Jana saab 30-aastaseks, siis ei vaadata meie suhte peale enam viltu. Samas mina ju tunnen teda ja tunnen ennast, ma ei ole jooksnud noorte naiste järgi, seega ei saa keegi mulle seda ette heita. Aga ma ei saa takistada inimesi, kes tahab, räägib ikka seda, mida tahab. Ma ei saa sinna midagi parata. 

Jana oleks juba ammu meie suhte avalikuks teinud. Ta on tahtnud Instagrami meist mitu korda fotot üles panna. Ta tahab minust oma vanematele rääkida. Ma ei tea, kuidas nad sellesse suhtuvad, kui nad teada saavad. Varem või hiljem saavad nad tõe teada. 

 

 

allikas: yahoo

 

Kommentaare ei ole