{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Armastus Novembrikuu ei tule kõige parem ega kergem. Sa vajad oma ellu armastust ja igatsed selle järele e...


 

 

 Armastus

Novembrikuu ei tule kõige parem ega kergem. Sa vajad oma ellu armastust ja igatsed selle järele ent sa ei leia seda, mida sa otsid. Ära kaota sellegipoolest lootust. Kui sa oled juba kellegagi koos, siis tunned sa, et su kaaslane sind ei mõista ega hooli sinust nii palju nagu sina seda tahaksid. 

 

Raha ja töö

Sellel sügisel sul ilmselt tööpuuduse üle kurta pole vaja. Töökoormus peaks kõikide märkide järgi suurenema. Sa pead leidma ka aega, et lahendada arusaamatused inimestega, kes sulle viimasel ajal kaikaid kodaratesse loobivad. See nõuab palju energiat ja kannatlikku meelt aga sa saad sellega hakkama. Katsu parandada omavahelisi suhteid töökaaslastega. Kui sa oled aga töökoha otsingutel, peaksid sa saama kuu lõpus ühe hea uudise. 

 

 

 

 

Tervis

Novembrikuu võib tullla stressirohke ja pingeline. Katsu hoolitseda rohkem oma vaimse ja füüsilise tervise eest ning võtta aega iseenda jaoks. 

 

Pere ja sõbrad

Tõenäoliselt tunned sa suuremat soovi veeta aega koos lähedaste ja sõpradega isegi peale väsitavat tööpäeva. Teistega koos olemine aitab sul stressi maandada ja parandada enesetunnet, ka muutuvad igapäevase elu probleemid väiksemaks. 

Kommentaare ei ole