{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnn

     Kuu on Jäära märgis ja soovitab sul olla ettevõtlikum. Ära oota, et asjad ise hakkaksid juhtuma. Ära karda riskida. Päi...


 

 

 Kuu on Jäära märgis ja soovitab sul olla ettevõtlikum. Ära oota, et asjad ise hakkaksid juhtuma. Ära karda riskida. Päike on Skorpioni märgis. 


Armastus

Neptuuni mõju ei ole kõige positiivsem. Kui sa oled juba paarisuhtes, siis ilmselt ei paku su elu sulle praegusel hetkel rahuldust. Sa oled sügavalt pettunud oma partneri käitumises ja hoiakus ja ootad, et ta sinu käest vabandust paluks. Räägi temaga, kõik võib veel muutuda. Kui sa oled aga vallaline, siis oled sa hetkel segaduses ega tea, mida sa õieti tahad.

 

 


Töö

Sa oled hakanud liiga palju unistama. Sa leiad, et ilma sinuta jääksid paljud asjad tegemata. Võib-olla on ka see Neptuuni negatiivne mõju, mida sa täna tunned ja mis muudab sind autoritaarsemaks. Katsu midagi muuta enne, kui see sulle suuremaid probleeme teistega kaasa toob. 


Tervis

Miski ei peata sind, sa lausa pakatad energiast. Kasuta seda targalt ära, tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka armastus.


Raha

Ole ettevaatlikum ja ära kuluta liiga palju, nii hoiad sa suuremaid probleeme ära.

 

Väike nõuanne: ära ole nii kriitiline


Kommentaare ei ole