{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpion

     Armastus Kui saoled juba kellegagi koos, võib novembris sinu ja su kaaslase vaheline suhe olla üsna pingeline, põhjuse...


 

 

 Armastus

Kui saoled juba kellegagi koos, võib novembris sinu ja su kaaslase vaheline suhe olla üsna pingeline, põhjuseks on ilmselt see, et te olete mõlemad väsinud ja vajate puhkust. Ära siiski hakka oma halba tuju teise peal välja elama, leia selleks mingi muu võimalus. Katsuge lahendada oma erimeelsused rahulikul viisil. Võib ka juhtuda, et probleeme tekitavad rahaasjad. Kui sa oled aga vallaline, võib novembrikuul sinu jaoks olla varuks palju häid üllatusi. Ãœks ilus kohtumine võib selle kuu jooksul aset leida. 

 

Töö

Aeg on unistamine lõpetada ja hakata tegutsema. Kui sa ei ole oma praeguse olukorraga rahul, katsu leida teisi võimalusi. Vii oma unistused ellu, isegi, kui selle jaoks pead sa oma mugavustsoonist välja tulema. Ära karda riskida. Planeedid toetavad sind kõikides ettevõtmistes. Kui sa aga oled uue töökoha otsingutel, pead sa varuma veel natuke kannatlikkust. Vajadusel pea targematega nõu. 

 

 

 

 

Tervis

Suuremaid terviseprobleeme sul karta pole vaja, küll aga võib väsimus sind kimbutada terve novembrikuu jooksul. Katsu paremini jälgida siiski, mida sa sööd, sest see mõjutab suure määral sinu enesetunnet. 

 

Pere ja suhted

Sa vajad novembris rohkem aega iseenda jaoks, et laadida oma sotsiaalsed patareid täis. Katsu siiski mitte unustada oma lähedasi ja sõpru, kes võivad samuti vajada sinu abi. Eriti üks lähisugulane, kes ise sulle oma probleemidest rääkima ei tule. 

Kommentaare ei ole