{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sisemiselt tugev naine sulle teist võimalust ei anna

foto :unsplash / Fuu J   Sisemiselt tugev naine tunneb oma väärtust Ta teab, kes ta on ja mida ta tahab oma elust. Ta kuulab o...

foto :unsplash / Fuu J


 

Sisemiselt tugev naine tunneb oma väärtust

Ta teab, kes ta on ja mida ta tahab oma elust. Ta kuulab oma südant. Ta on tema ise ja ei hakka mängima kedagi teist. Ta austab iseennast. Ta ei ole enam selline, milline ta oli varem. Ta muutub ajaga ainult paremaks. Aga ta jääb truuks oma põhimõtetele ja väärtushinnangutele. Alati. Ta ei jää kunagi seisma. Ta harib ennast. Ta tahab elu enda ümber mõista. Ta teab, kuidas saada seda, mida ta tahab.


Sisemiselt tugev naine oskab ennast kaitsta 

Ta kaitseb oma arvamust ja õigusi. Ta jagab oma mõtteid ja plaane. Ta kaitseb oma põhimõtteid hoolimata sellest, mida teised arvata võivad. Ta laseb oma hingel rääkida. Ta austab ennast piisavalt ja kaitseb neid väärtusi, mis on talle kallid ja millesse ta usub. 


Sisemiselt tugev naine on õnnelik

Palju on neid naisi, kes ei lase elumuredel end maha suruda, kes usuvad paremasse tulevikku, kes oskavad näha rohkem head, kui halba ja kes tahavad olla lihtsalt õnnelikud hoolimata kõigest. Ta muudab ilusaks nii enda, kui kõikide nende elu, kellega ta läbi käib. Ta teeb kõik, et ta elu oleks tasakaalukas. Ta on optimistlik ja eduka mõtteviisiga. Ta naerab, armastab ja elab. 

 


Sisemiselt tugev naine seab endale väljakutseid

Ta tahab tunda oma piire ja proovile panna oma võimeid. Isegi kui ta elu pole kerge, tahab ta uskuda, et homne päev tuleb parem. Talle meeldivad väljakutsed, sest nii saab ta ennast tõestada. Ta teab, et tal pole kõiki vastuseid. Aga ta on paindlik ja kannatlik ning teab, et ühel päeval saab ta kõik, mida ta vajab.Ta esitab küsimusi, tahab õppida ja usub oma võimetesse.


Kui teie suhe läbi peaks saama, ütleb ta sulle kogu tõe välja

Kui sa arvad, et ta hakkab sind taga nutma, siis on tal ka paremat oma elus teha. Oma pisaraid ei näita ta kellelegi ja oma tunded hoiab ta enese teada. Kui suhe sinuga ei toiminud, siis ilmselt on teda kusagil ootamas see õige inimene, kelle pärast elada. Ta ei vaja sind. Aga sinul võib ilma temata küll raske olla. Jah, ta võib mõnikord mõtelda teie ühisele minevikule, vaadata mõnda pilti ja kujutada oma elu ette, kui asjad oleksid teistmoodi läinud. Aga ta ei hakka sulle helistama ja ootab, et sina teeksid sama. 

Ta teab, et tal ei ole vaja kedagi selleks, et õnnelik olla. Ta on iseseisev ja sõltumatu ning saab oma eluga väga hästi üksi hakkama. Ta ei lase elukogemustel ennast ja oma iseloomu liiga palju muuta.


 

 

Kommentaare ei ole