{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

    Armastus Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas rahulik ja meeldiv novembrikuu. Suuremaid probleeme ja ar...

 


 

Armastus

Kui sa oled juba kellegagi koos, on sind ees ootamas rahulik ja meeldiv novembrikuu. Suuremaid probleeme ja arusaamatusi ei ole ette näha. Sa oled oma kaaslasega ühel lainel ja see on kõige tähtsam. Kui sa oled aga vallaline, tuleb sul selleks, et õige inimesega kohtuda, tulla oma mugavustsoonist välja ja olla natuke ettevõtlikum. Armastus ise su uksele ei koputa, sa pead ise tegema esimese sammu. 

 

Töö

Novembrikuu tuleb väga hea. Mitmed head võimalused on tekkimas aga ära kirjuta ühelegi lepingule liiga kiiresti alla. Rohi ei ole alati mujal rohelisem. Kui sa oled aga otsimas uut töökohta, tehakse sulle ilmselt üks pakkumine. Mis puutub rahaasjadesse, pead sa olema novembris kokkuhoidlikum.

 

 

 

Tervis

Ära unusta oma tervise pärast rohkem liikuda ja hoolitseda oma tervise eest. Piira ka alkoholi ning rasvase toidu tarbimist, mis ei tee su organismile head. Ära unusta ka positiivset mõtlemist, sest stress teeb haigeks. 

 

Pere ja suhted

Võib juhtuda, et su lähedased heidavad sulle ette, et sa nende jaoks rohkem aega ei leia. Ära riku oma suhteid teistega ja pane prioriteedid paika. Ära muutu ka teiste suhtes liiga ükskõikseks ja ära mõtle liiga palju iseenda vajaduste peale. 

Kommentaare ei ole