{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Veenus sinu märgis on harmoonilises aspektis Marsiga Skorpionis, selle tõttu teed sa kõike praegusel hetkel hingega ja ...


 

 

 Veenus sinu märgis on harmoonilises aspektis Marsiga Skorpionis, selle tõttu teed sa kõike praegusel hetkel hingega ja võtad samuti kõike südamesse. Kuu on Jäära märgis, ära kaota oma selget mõistust.


Armastus

Me väga loodame, et su kaaslane hoiab täna sind silmas ja ei jäta sind üksi. Sest suure tõenäosusega kohtad sa täna kedagi, kes sind ükskõikseks ei jäta ja kelle vastu sa tunned esimesest hetkest suurt külgetõmmet. Lisaks on see veel vastastikkune. Kui võimalik, siis hoia end sekeldustest eemale ja jää koju.

 

Raha

Hea on praegu see, et planeedid enam sinu vastu ei tegutse ja ei too pahandusi kaasa. Seega on paremad ajad sind ees ootamas ja kõik raskused selleks korraks seljataga.

 

 

Tervis

Kui võimalik, söö valgurikkamat toitu : lahja liha, jogurt, juust, munad ja läätsed. Su tervis on sulle selle eest tänulik.

 

Töö

Kui mõni su töökaaslastest peaks täna sulle kaikaid kodaratesse loopima, tuleb tal seda ruttu kahetseda, sest planeet Marss ise seisab sinu selja taga.

 

Väike nõuanne: kas sul on tunne, et su elu on muutunud liiga igavaks? Sea endale siis uued eesmärgid



Kommentaare ei ole