{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi

     Nädala alguses on Kuu Sõnni märgis. Kõikide märkide järgi peaksid mõne ootamatud vahejuhtumid töö juures aset leidma. V...


 

 

 Nädala alguses on Kuu Sõnni märgis. Kõikide märkide järgi peaksid mõne ootamatud vahejuhtumid töö juures aset leidma. Võimalik, et esmaspäeval tuleb sul muuta oma vaatenurka. Merkuur on sisenemas Kaalude märki 5. oktoobril, liitudes Marsi ja Päikesega ning tuues sinule sellega head õnne kaasa. Nädalavahetusel on Kuu Vähi märgis. Päike on Kaaludes. Sa vajad aega, et edasi liikuda omas rütmis. Ära hakka ennast ainult liiga palju alahindama, sa ei ole kunagi üleliigne. Vii oma plaanid ellu.


Armastus

See nädal peaks tooma su ellu armastust ja kirge. Võib juhtuda, et vanad tunded löövad lõkkele. Et keegi su minevikust sulle helistab. Või hakkad sa nägema oma kaaslast läbi uue pilgu. Üks ilus üllatus on sind ootamas.

 

 

 

Töö

Ära raiska oma energiat ja aega teiste tööde parandamise peale. Sa oled küll suure südamega aga ära lase teistel oma headust kurjasti ära kasutada. Sa ei saa teiste tööd teha. Mõnikord tuleb öelda ei.

 

Tervis

Merkuur on sinuga sellel nädalal, selle planeedi mõju on pigem hea ja positiivne. Sa peaksid olema head energiat täis ja motiveeritud. Kõik läheb hästi. 




Kommentaare ei ole