{ads}

HIDE

Viimased

latest

Nartissistlik naine - Ohumärgid, mis sind valvsaks peaksid tegema

    Nartissistlik naine on kõige ohtlikum naistest. Ta on võimeline kõige hullemateks tegudeks ja ei kohku tagasi millegi ees sel...

 

 Nartissistlik naine on kõige ohtlikum naistest. Ta on võimeline kõige hullemateks tegudeks ja ei kohku tagasi millegi ees selleks, et teha sulle haiget. Tema on selline naine, kes hävitab täielikult oma ohvri. Tema ohvril on aga raske aru saada, et tal on tegemist tõelise manipulaatoriga. Ja isegi juhul, kui ohver peaks seda mõistma, on tal siiski raske oma timuka küüsist vabaneda. 

 

Foto :  unsplash


Kuidas nartissistlikku naist ära tunda? 

Tegemist on lähedase inimesega. Tegelikult võib öelda, et see on sulle kõige lähedasem inimene. Sest ta suudab luua väga tugeva suhte oma ohvriga. Tegemist võib olla sinu eksiga, õega, töökaaslasega või sinu oma naisega. Kuidas ka ei ole, see inimene on suutnud end sinu silmis väärtustada niivõrd, et tema isik sind huvitab ja sa teda imetled. Ta hõlmab kõiki su mõtteid. Sa ei suuda enam korralikult oma tööd teha, sest su mõtted on kogu aeg mujal.

Ta on samaaegselt väga hea ja meelitav ning siis külm ja eemalolev. Ta mängib sinu tunnetega, et muuta sind veelgi rohkem endast sõltuvaks. Ta võib sind kiita ja ülistada ja kui sa end hästi tunned, teab ta täpselt milliste sõnadega sulle seejärel sinu koht kätte näidata. Ta peab end sinust paremaks. Mis tema eesmärk on? Teha sinust enda mänguasi. Teha nii, et sa temast sõltud. Tal ei ole tundeid. Ta ei tunne armastust, ta ei ole sinusse kiindunud. Väga ohtlik on uskuda, et ta sind armastada võiks. Ei, ta ei oska armastada.

Ta on nagu metsloom, kes sööb oma ohvri verd, ainult, et tema toiduks on sinu kannatused. Ta on teadlik kõikidest kannatustest, mida tema käitumine sulle põhjustab aga ise ta ei anna endale aru, kui kohutav see tegelikult on, mida ta teeb.

 

 

 

 

 

Kuidas aru saada, kellega sul tegemist on? 

Väga tähtis on aru saada, et sa oled manipulaatori ohvriks langenud. Sest manipulaatorist naine on oma võidu saavutanud siis, kui sina enam ilma temata läbi ei saa. Sest hoolimata kõikidest solvangutest ja alandustest, hoolimata sellest, et ta naeruvääristab sind sinu lähedaste ees, ei suuda sa teda maha jätta. Ta on loonud olukorra, kus sa temast sõltud. Ja seni, kuni sa seda sõltuvussuhet endale tunnistada ei taha, ei saa sa midagi oma olukorra parandamiseks teha. Sest ta mängib sinuga oma tahtmist mööda ja sina usud, et sul on seda naist vaja ja elu ilma temata pole midagi väärt. Alles siis, kui sa oled aru saanud sellest kõigest, võid sa vastavaid meetmeid kasutusele võtta.

See eneseteadvustus võib aset leida aastaid hiljem. Mida varem see aga sulle kohale jõuab, seda kiiremini sa tema haardest vabaneda saad.

 

Leia abi oma tuttavate või spetsialistide seast

Nartissistlik naine on suurepärane näitleja ja väga suur silmakirjateener. Lähedaste silmis on ta laitmatu. Ta kannab mitut maski. Teiste ees mängib ta meeldivat naist, ta on hea suhtleja, saab kõigiga hästi läbi. Üksi olles aga muutub ta täiesti ja huvitub ainult omaenda kasust. Oma kahjulikku mõju kasutab ta alati pimedas ja eemal teiste pilkude eest. Ja sellepärast keegi sind ei usukski, kui sa katsuksidki nende silmi avada ja rääkida, mis sinuga toimub.

 

 

 

 

 

Seega ära hakka lähedastele rääkima sellest. Sest see naine, kelle ohver sa oled, võib kõik su lähedased sinu vastu üles ässitada. Vali parem mõni teine kaugemalseisev inimene, keda usaldada ja kellelt nõu paluda. Mõni pikemaajaline sõber, keda su manipulaator ei tunne. 

Samuti võid sa pöörduda psühholoogi poole, kes sind mõistab ja oskab sulle nõu anda. Tee seda kõike aga oma nii, et sa oma manipulaatorile midagi ei räägi, sest vastasel korral võib ta sind välja naerda ja pidada psühhopaadiks. 

 

Loobu oma manipulaatorist

Sa pead ta maha jätma. Mis mõttega sa raiskad oma aega sellega, et katsud teda mõista ja temast aru saada. Või süüdistad ennast. Või siis leiad talle vabandusi. Sest nagunii üritab see naine sind enda jalge alla suruda. Ainuke võimalus on temast loobuda. Ära jäta ühtegi märki temast, kustuta ta täielikult oma elust.

Kui sa oled otsustanud ta maha jätta, siis tee seda. Ja ära mine tema juurde tagasi, sest ta on halb ja südametu ning ootab ainult sinu tagasitulekut, et sulle veelgi rohkem halba teha. 

 

 

 

 

 

Sest on mehi, kes räägivad, et isegi aastaid peale lahkuminekut suudab selline naine teha ikka veel haiget ilma, et nad füüsiliselt kohtuksid. 

Piisab ühest sõnumist või lühikesest telefonikõnest, et ta saaks oma mürki pritsida. Seega blokeeri ta ära, ära vasta ta kõnedele ega kirjadele. Lõpeta temaga igasugune suhtlemine.

 

See ei ole sugugi lihtne, sest sellisest naisest on väga raske lahti saada

Aga sa pead mõistma, et selline naine kannatab ravimatu isiksusehäire all. See, et sa üritad temast aru saada ja teda mõista on täielik ajaraiskamine. Sest ta mängib sinu tunnetega täiesti teadlikult. Ja tema suurim rõõm on näha sind kannatamas. Ta ei oska olla ise õnnelik ja ta ei kannata ka seda, et sina oled õnnelik. Sellepärast alandab ta sind teiste ees. Ja ainus lahendus sellise inimesega suheldes on põgeneda.


 

Kommentaare ei ole