{ads}

HIDE

Viimased

latest

Milliste tähemärkide esindajatele toob oktoobrikuu õnne armastuses?

  foto : unsplash / Jonathan Borba    Oktoobrikuul on meie ...

 

foto : unsplash / Jonathan Borba

 

 Oktoobrikuul on meie jaoks varuks palju üllatusi. 9. oktoobril lahkus armastuse planeet Lõvi märgist, et liikuda edasi Neitsi märki. 

Veenus ei ole ainult mehe ja naise vahelise armastuse planeet vaid hõlmab enda alla kõiki armastuse vorme - ka neid, mis puudutavad lähisuhteid pereliikmetega ja sõpradega. Veenus valitseb tundeid ja kirge. Veenusa aspekt sünnikaardil näitab seda, millised on sinu suhted teistega ja millised on sinu tunded teiste vastu. Veenuse liikumine ühest tähtkujust teise mõjutab alati kõiki tähemärke. 

Oktoobri esimesel nädalal siirdus Veenus edasi Neitsi märki ja sellest peale on mitmed muutused juba aset leidnud. Milliste tähemärkide esindajatele toob Veenus Neitsis aga õnne armastuses? 


KAKSIKUD

Kaksikuid mõjutab Veenus Neitsis kõige rohkem, tuues leevendust ta pingetele ning viies Kaksikute probleemid ära. Tänu sellele saab Kaksikute esindaja keskenduda rohkem oma isiklikule õnnele ja sellele, mis tal juba olemas on (sest Kaksikutel on halb harjumus käia aeg-ajalt piilumas, kas rohi ei ole mujal rohelisem). 

 

 

 

Kui ta on juba kellegagi koos, peaks ta tundma suuremat rahulolu oma elu ja suhte üle. Järgnevatel nädalate on tema jaoks varuks palju häid üllatusi ja meeldejäävaid hetki. Veenus Neitsis paneb Kaksikuid rohkem hindama oma olemasolevat õnne ja õpetab, kuidas paremini hoolitseda nende eest, kes on talle kallid. Kõik vallalised Kaksikud võivad aga kindlad olla, et suur õnn ei ole enam kaugel. 


NEITSI

Ka Neitsi elus on algamas väga head ajad. Tänu Veenusele tema märgis suudab valgus rajada tee läbi pimeduse ning tänu sellele peaks armastus võitma. Käesolev sügis peaks tooma Neitsile palju õnne ja armastust. 


VEEVALAJA

Veenuse sisenemisega Neitsi märki on Veevalaja elus algamas täiesti uus peatükk. Möödunud suvi oli Veevalaja jaoks üsna keeruline, tema suhe kaaslasega ei olnud kerge, iga päev tõi oma osa probleeme ja möödarääkimisi kaasa. Nüüd aga peaksid kõik need probleemid kaduma ja leidma lahenduse, õnn ja rõõm on juba Veevalaja poole teel. 


KALAD

Veenus Neitsis toob Kaladele suurt õnne ja veelgi suuremat armastust kaasa. Järgnevad nädalad peaksid tooma Kalade ellu palju häid üllatusi ja unustamatuid hetki kallimaga. Ilmselt mäletavad nad seda sügist ka aastaid hiljem. 



Kodusedlood © 2023 Sisu kopeerimine keelatud!

Kommentaare ei ole